≫ 

Jedan od najvećih talenata srpskog fudbala debitovao za Zvezdu (VIDEO)

Talentovani Veljko Nikolić prvi nastup u crveno-belom dresu imao protiv Lovćenca u prijateljskom meču

  • 4

Veljko Nikolić je stigao u Crvenu zvezdu nedavno i najavljen je kao jedan od najvećih evropskih talenata. Kapiten ompladinske reprezentacije Srbije stigao je iz OFK Beograda, a na prijateljskom meču protiv Lovćenca debitovao je za seniorski tim.

>>> "Delije" još jednom maestralne u humanitarnoj akciji!

- Velika mi je čast što sam debitovao za prvi tim Crvene zvezde. Što se tiče konkretno moje igre mogao sam i bolje, dosta je neravan teren i svim igračima je to smetalo. I pored toga, zaista sam presrećan. Osećaj je neverovatan, nisam ni svestan da sam debitovao za najjači tim u Srbiji. Svakom dečaku bih poželeo da ovo doživi - rekao je Veljko Nikolić.

Nikolić je rođen 1999. godine i jedan je od najvećih talenata su Srbiji, a objasnio je i na kojoj poziciji se najbolje snalazi.

- Na terenu se najbolje snalazim na poziciji iza špica, takozvana lažna devetka. Takođe mogu da igram i na mestu zadnjeg veznog. Ispred mene je još uvek period adaptacije i nadam se da ću tek pokazati sve svoje kvalitete - zaključio je Nikolić.

Zvezda je u prijateljskom meču savladala Lovćenac sa 4:0, golovima Vieire u 14, 21 i 39 minutu, a strelac je bio i Plavšić u 28. minutu.

Pre utakmice fudbaleri crveno-belih su se družili sa đacima iz škole Vuk Karadžić, sa kojima su imali priliku da se fotografišu i dobiju autogram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    19. oktobar 2016 | 11:21

    Više ništa ne verujem.Nekada su igrači svoje talente sami pokazivali na terenima poput Stankovića,Ognjenovića,Vidića...a danas ih unapred dižu u zvezde i onda ih nema.Dosta nam je više unapred proglašenih talenata:Ožegovića,Jovića,Jankovića,Lazara Markovića,Lazovića,Srđana Mijailovića...

  • =Mrzim FMP=

    19. oktobar 2016 | 11:10

    Neces ti mali nikad videti evrope....kakva bre zvezda.. poz te LEONARDO.

  • Mрк

    19. oktobar 2016 | 10:55

    Биће Веља убица фрањеваца

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA