Ristić ili Anđelković - velika dilema Grofa Božovića!

Ko će igrati levog beka za crveno-bele u Subotici?

  • 2

Miodrag Grof Božović će biti na ''slatkim mukama'' prilikom izbora fudbalera koji će držati levu stranu odbrane Crvene zvezde protiv Spartaka iz Subotice.

Šampion Srbije u subotu od 15.00 časova gostuje na severu Vojvodine, a u tim se, posle povrede, vraća i Mihailo Ristić. Svakako prva opcija na poziciji levog beka, ali nikako ne bi trebalo zaboraviti da je Dušan Anđelković u strašnoj formi.

Popularni Džin je upisao dve asistencije protiv Čukaričkog u prošlom kolu, a iskusni levi bek briljira i na treninzima u poslednje vreme.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Zbog Džinovih partija mi je izuzetno drago, jer je vrhunski čovek, sjajan dečko i sve mu se vratilo na terenu. Raduju me njegove asistencije, ali i Zvezdine pobede, koje su najbitnije - rekao je Ristić za Žurnal i nastavio priču o poziciji levog beka:

- U početku je bilo teško prilagoditi se na novu poziciju, ali sam se vremenom navikao i sve je sada lakše. Svestan sam da još ima prostora za napredak i biću sigurniji kako sezona bude odmicala.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Ristić je pre povrede postigao gol u Ivanjici, s tim da je u igru ušao kao vezni fudbaler. Dobre partije Anđelkovića mogle bi momka iz Republike Srpske ponovo da prekomanduju u sredinu.

- Čak i ako mi šef kaže '' Rile, ulazi na špica'' neće mi biti problem. Spreman sam za svaku ulogu - jasan je bio Ristić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    21. oktobar 2016 | 12:11

    Licno mislim da Ristic moze vise da pruzi u sredini terena a ne na beku ja bih onog argentinca Moucea preselio na klupu a njegovo mesto stavio Ristica dobar dribler, ima lepu levu nogu , pregled igre mu je na visokom nivou i zato bez ramisljanja Rileta kao ofanzivnog veznog po levoj strani

  • Zvezdas

    21. oktobar 2016 | 11:42

    Ristic ili Andjelkovic?Stavi Milosevica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA