≫ 

Dva autogola i kiks Zvezde u Subotici (FOTO) (VIDEO)

Zvezda posle nekoliko dobrih šansi povela autogolom Radovanovića, ali je i Petković zatresao svoju mrežu za remi u Subotici

  • 22

Fudbaleri Spartaka i Crvene zvezde remizirali su sa 1:1 u 13. kolu Superlige, pošto su gosti bili ispod šampionskog nivoa u Subotici.

Spartak - Crvena zvezda 1:1

(Petković 66ag - Radovanović 36ag)

Stadion: Gradski Gledalaca: - Sudija: Bojan Nikolić.

Spartak:  Mirković, Stojković, Ćalasan, Radovanović, Bašanović, Radovanović, Torbica (od 89. Ađuru), Milić, Kovačević, Ivanović (od 84. Andić), Mudrinski.

Crvena zvezda: Manojlović, Petković, Rendulić, Luković, Anđelković, Poletanović, Le Talek, Babunski (od 69. Vijeira), Ruiz (od 79. Ruiz), Plavšić, Sikimić.

>>>Navijači Spartaka iz Subotice razvili DIRLJIV transparent pred meč sa Zvezdom (FOTO)

>>>Zvezda autogolom povela u Subotici: Pogledajte kiks štopera Spartaka! (VIDEO)

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk
Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

Oba pogotka bili su komični autogolovi, a Zvezda se nije proslavila sa Babunskim kao plejmejkerom - Makedonac koji je očajnički tražio šansu nije je iskoristio, što se odrazilo na rezultat.

Počela je Zvezda dobro utakmicu iako je startovala bez Kange, Donalda i Vijeire, ali šanse koje su se ređale kao na traci nisu materijalizovane. Ruiz je menjao stranu, prvo je dejstvovao po desnoj, pa levoj, Poletanović je nekoliko puta prejako i previsoko šutirao, što Spartak nije umeo da kazni iz kontri.

Ognjen Mudrinski bio je odečen i nije bilo prilike za završni pas, a na drugoj strani led je probijen prodorom Anđelkovića po levom boku u 37. minutu. Poslao je loptu na peterac, a ispred Sikimića traljavo je intervenisao Radovanović i prosledio je u svoju mrežu.

Već minut kasnije, Golubovi su mogli da izjednače, Milić je servirao zicer Ivanoviću, ali je on bio neprecizan i na pauzu se otišlo sa 0:1. Zvezda kao da se malo opustila u nastavku zbog vođstva, Ruiz je bio sebičan u jednom trenutku, a to je kažnjeno novim autogolom.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk
Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk
Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

Ređale su se sjajne odbrane Manojlovića, mladi golman potvrdio je veliki talenat i sve udarce je zaustavio, osim onog koji je uputio njegov saigrač Marko Petković sa samo dva metra od gola.

Vijeira i Ristić kao rezervisti nisu uspeli da donesu prevagu Zvezdi, pa ni u čak šest dodatnih minuta utakmice, a remi je shodno viđenom na terenu najpravedniji ishod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jujuju

    22. oktobar 2016 | 15:57

    Pazi ovo,sve navijaci hrvatskog kluba na ovoj vesti,a nije im smetalo 6 titula za redom,kada su im žuti Tadicevi i Tole davali titule samo da bi stigli Zvezdu u broju titula.Licemeri odvratni,gadite mi se...

  • Ko ste bre VI ???

    22. oktobar 2016 | 15:15

    Koja zvezda???

  • Aco Vučić

    22. oktobar 2016 | 14:51

    Ne brinite, sve je sredjeno, skloniće se !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA