Ronaldova anegdota sa igračem Junajteda koji ga je izblamirao na treningu: Hvalio sam se trikovima, a onda je on uzeo loptu (FOTO)

Šteta što ne postoji snimak sa ovog treninga

  • 1
Kristijano Ronaldo Foto: Profimedia, Press Association

Navikli smo na mnoge snimke sa treninga Real Madrida, na kojima od nedavno najplaćeniji fudbaler "kraljevića" Kristijano Ronaldo uglavnom blamira saigrače svojom veštinom.

Portugalac je ipak priznao da je u suprotnoj situaciji bio kad je stigao u Mančester junajted kao klinac. Ne postoji snimak tog događaja, nego samo Ronaldovo svedočanstvo.

>>> SVET SE OPET OGREŠIO O RONALDA: Ne, nije tražio ofsajd za saigrača - evo u čemu je stvar (VIDEO)

- Na treninzima sam izvodio gensi trikove sa loptom koje je retko koji drugi fudbaler mogao da uradi - započeo je Ronaldo.

- Jednom sam se hvalio Skolsu. Kad sam završio, uzeo je loptu i pokazao mi drvo koje je bilo na 50 metara razdaljine od mesta na kom smo stajali. Rekao mi je da će ga pogoditi iz prvog pokušaja. Uspeo je, a onda je mene pitao da uradim isto. Šutirao sam sigurno desetak puta, ali nijednom nisam uspeo sa takvom preciznošću kao on. Nasmejao se i otišao - završio je Ronaldo.

Skols je sa Junajtedom osvojio deset titula u karijeri, odigravši ukupno 676 utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA