≫ 

Siniša Mihajlović je mrtav ozbiljan otkrio detalj o Ljajiću, a to će vas nasmejati do suza (VIDEO)

Mihajlović naveo zašto je Ljajić morao ranije da završi utakmicu

  • 2

Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović žalio je zbog prekida serije od šest mečeva bez poraza, Inter je bio bolji golom Ikardija u 88. minutu (2:1), a bilo je i zanimljivosti poput jedne izmene.

Bivši selektor Srbije u završnici je igrao bez Adema Ljajića, koji je sa terena bukvalno odjurio u svlačionicu.

- Imao je 'pokvaren stomak', u toalet mu se išlo na svakih 15 minuta. Njegovo stanje je bilo u skladu sa našom igrom - proliv. Otišao je u svlačionicu posle gola jer nije mogao drugačije, ne bi bilo lepo da to uradi na terenu - rekao je Mihajlović, koji je i sam otišao ranije u svlačionicu.

- Nisam hteo da rizikujem i da napravim glupost, otišao sam u svlačionicu jer mi je bio neophodan mir. Nisam mogao više da izdržim - otkrio je impulsivni Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    27. oktobar 2016 | 23:50

    Miha legendo! Slavinija je uz tebe!!! Miha Srbine!!!!

  • Ултра н.м.б

    28. oktobar 2016 | 09:54

    Војводина је озбиљнији клуб од торина , једино је разлика што у торо улази више мафијашког новца , иначе би и тим био бољи !! Једино може и да води ове мале тимове , у пропалом калћу ..ко то више гледа ?? И бундес лига , и премијер лига русије су их скоро прешишали , о енг. и шпанији не треба ни говорити..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA