≫ 

Ovo je ubijeni Delija od koga se Sever oprostio: Izrešetan u kafiću, zlikovac mu pucao u glavu! (FOTO)

Damjan Dragojlović od koga se Sever oprostio na utakmici sa Radom, ubijen je u noćnom klubu u Valjevu

  • 65
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Za mnoge navijače Zvezde 30. oktobar je tužan dan, jer je upravo tada ubijen Aleksandar Aca Radović. Na godišnjicu tragedije, Sever je pretrpeo još jedan veliki gubitak. Na tribini najvatrenijih pristalica crveno-belih razvučena su dva oproštajna transparenta. Jedan za Acu Radovića, a drugi za Damjana Dragojlovića.

Saučešće Dragojlovićevoj porodici izjavio je i Miodrag Božović posle utakmice. On je ubijen u užasnoj tragediji u Valjevu u pucnjavi u kafiću Zipa.

Dragojlović je ubijen sa tri metka koja je u njega ispalio Sreten Nikolić (22) iz Valjeva. Za ubijenog mladića, koji je bio DIF-ovac, a koji je radio kao obezbeđenje u kafiću u kome se dogodilo ubistvo, svi imaju samo reči hvale. Njegovi drugovi kažu da je bio navijač, a ne huligan, dok je Nikolić, koji se sumnjiči za teško ubistvo, od ranije poznat po nasilničkom ponašanju.

Njih dvojica su su imali neke razmirice od ranije i sukobili su se ispred kafića. Posle svađe Nikolić je otišao po pištolj i vratio se u ovaj ugostiteljski objekat. Prvi metak je ispalio kroz vrata, nakon toga je ušao u kafić i pucao u Dragojlovića, i tom prilikom ranio još tri osobe.

Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић
Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић

Protiv njega je pre dve godine podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, ali se nagodio sa tužilaštvom i primenjena je mera oportuniteta, tako da je određenu sumu novca uplatio u humanitarne svrhe.

Od posledica ranjavanja Dragojlović je u valjevsku bolnicu primljen u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša. U Urgentnom centru je pokušana reanimacija, ali je on podlegao povredama.

Ubijeni Dragojlović biće sahranjen u ponedeljak na groblju u Rađevom selu kod Valjeva.

Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић Dragojlović s mlađim bratom na utakmici Zvezde; Foto: Facebook.com/Дамјан Драгојловић

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    30. oktobar 2016 | 19:59

    Da su tog klošara tada osudili na kaznu zatvora umesto što su se nagodili sa budalom ovaj dečko bi bio živ, zakon nam je truba a sudstvo u bunaru, i šta sad, da neće opet da se nagode sa ovim bolesnikom.

  • GROBARČINA

    30. oktobar 2016 | 20:35

    JESTE DA SAM GROBAR,ALI IMAM POŠTOVANJE PREMA SVAKOM ČOVEKU!!! NEKA TI JE LAKA ZEMLJA

  • Pera

    30. oktobar 2016 | 19:58

    Ovim tempom za par godina na Juznoj i Severnoj tribini nece biti mesta za transparente tipa Grobari ili Delije,vec samo ime nekog momka i godina rodjenja i smrti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA