Murinjov pogled sve govori - Junajted razbijen u Istanbulu, uz 2 evrogola Fenera (VIDEO)

Turski tim vodio 2:0 sve do 89. minuta kada je Vejn Runi postavio konačan rezultat - 2:1

  • 1

Ne ide! Nikako Žozea Murinja ne ide na klupi Mančester junajteda! Novi meč i novi poraz, ovoga puta u Istanbulu protiv Fenerbahčea - 2:1 (1:0).

Junajted nije samo izgubio, Junajted je razbijen u Istanbulu. Ne toliko rezultatom koliko igrom Fenera koji je svesno prepustio inicijativu Englezima i preko kontranapada pravio probleme gostima.

>>> MAŽIĆEVI POMOĆNICI DOMINIRAJU: Tri sjajne odluke srpskih sudija o kojima se priča (VIDEO)

>>> Ibrahimović poludeo i davio protivnika, a zatim je nasrnuo i na Mažića (VIDEO)

Na ruku im je išlo i rano vođstvo. Već u 2. minutu sevnule su makazice Muse Soa, a David De Hea je bio nemoćan. Delirijum na stadionu i 1:0 na semaforu.

Imao je Junajted nekoliko prilika u prvom poluvremenu da izjednači rezultat, ali se Runi i Ibrahimović nisu najbolje snašli. Šveđanin je u finišu poluvremena bio u centru pažnje kada je nasrnuo na Simona Kjera, ali i na Milorada Mažića.

Srbin mu nije dao karton, a vredi pomenuti da su njegovi pomoćnici odradili sjajan posao u prvih 45 minuta - tri sporne situacije i tri odlične odluke.

Fener je na isteku sata igre povisio rezultat na 2:0, pošto je Lens perfektno izveo slobodan udarac. Zatim je u igru ušao Emenike koji je imao tri sjajne prilike za 3:0. Nije uspeo i to bi moglo da košta Turke. Da je tada bilo 3:0 pitanje je kako bi meč završen. Podsetimo, na Old Trafordu je bilo 4:1.

Počasni pogodak za Junajted postigao je Vejn Runi,a  isti igrač je u 91. mogao da preokrene utakmicu. Njegov šut glavom izbačen je sa gol linije.

Osim što su sada treći na tabeli (Fejenord i fener 7, Junajted 6), Crveni đavoli su možda izgubili i Pola Pogbu koji se povredio sredinom prvog poluvremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБИЈА

    3. novembar 2016 | 21:20

    Мурињо време је да пређеш у шоу бизнис. У спорту си пуко!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA