≫ 

ZAKUCAO OKLAHOMU: Durent ubacio 39 poena bivšem klubu i razljutio Vestbruka (VIDEO)

Durentula je bio nezaustavljiv u prvom meču protiv doskorašnjih saigrača

  • 1

Možda je Rasel Vestbruk dominirao na početku sezone rečima upućenim protiv Kevina Durenta, ali je novi as Golden Stejta taj koji se prvi radovao na terenu u noovj sezoni NBA lige!

Ratnici su rasturili Oklahomu rezultatom 122:96, a Durentula je ubacio 39 poena - čak sedam trojki (rekord karijere) i isto toliko skokova.

>>> Bjelica zakucavao, ali i promašio trojku za produžetak! Jokić postigao totalno lud koš (VIDEO)

S druge strane, Vestbruk je ubacio samo 20 poena što je poprilično skromno s obzirom na to da mu je prosek na početku ove sezone preko 340 ubačenih koševa. Obojica su igrala sjajnu odbranu na ovom meču, ali je Durent bio taj kom je u napadu sve polazilo za rukom.

Stef Kari je ubacio 21 poen, a Klej Tompson je dodao 18 u meču u kom je Goldet Stejt ubacio 14 od 30 šutnutih trojki.  U redovima Tandera Oladipo je imao 21 poen, Sabonis 13, a Adams 11.

- Znam dobro ove momke. Bore se u svakom meču da bi pobedili - bilo je sve što je Durent rekao o Oklahomi.

Zanimljivo, upravo je Durent bio razlog tome što se Vestbruk naljutio na novinare posle meča. Najboljeg igrača Oklahome je tačnije razljutilo to što su novinari insistirali na pitanjima o Durentu.

Klivlend je na svom terenu savladao Boston rezultatom 128:122, a dominirao je Lebron Džejms.

Najbolji igrač šampiona ubacio je 30 poena i imao 12 asistencija, dok su mu tri skoka falila za tripl-dabl. Pratili su ga Kevin Lav sa 26 i Kajri Irving sa 23 poena. Tompson i Šumpert su imali po 15.

Ajzea Tomas je takođe meč završio sa 30 poena kao i Lebron, s tim da nije imao raspšoložene saigrače u Bostonu. Bredli je ubacio 26, a Braun 19.

Rezultati:

Sakramento - Orlando 94:102

Denver - Minesota 102:99

Boston - Klivlend 122:128

Oklahoma - Golden Stejt 96:122

Indijana - Milvoki 107:125

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA