≫ 

VAN PERSI TEŠKO POVREDIO OKO! Mnogi su mislili da završava karijeru! (FOTO) (VIDEO)

Očno sočivo potpuno je uništeno i pitanje je da li će čuveni napadač uspeti ponovo da zaigra posle katastrofalne povrede

  • 17

Pobeda Fenerbahčea na gostovanju Akhisaru ostala je u senci horor povrede Robina Van Persija, koji je napustio teren na nosilima u 39. minutu. Fenerbahče je slavio sa 3:1, a upravo je Van Persi postigao prvi gol na meču u 26. minutu, ali je zbog povrede otišao direktno u bolnicu pre završetka prvog poluvremena.

>>> Neviđen skandal se dogodio tokom transporta povređenog Van Persija, a doktor Fenera je otkrio kakva je prava situacija sa okom! (VIDEO)

On je nakon par duela na ivici kaznenog prostora gostiju završio za zemlji, ispostavilo se da je dobio udarac u levo oko.

Pojedini turski mediji preneli su odmah katastrofalne prognoze, ali na svu sreću to nije bilo tačno. Prema njihovim navodima postojala je verovatnoća da Holanđanin više ne progleda na levo oko i da je očno sočivo potpuno uništeno! Lekari su skeptični da li će ikada posle ovakve povrede moći da se vrati na teren.

Na svu sreću doktor Fenerbahčea je umirio situaciju i otkrio kakva je prava situacija sa povredom oka i da ona nije toliko ozbiljna, kao što se prvobino mislilo.

Hitnoj pomoći je bilo potrebno čak 15 minuta da dođe do stadiona i ukaže mu pomoć. Posle toga je legendarni napadač transportovan u bolnicu, gde mora hitno da se operiše.

Na društvenim mrežama je odmah pružena podrška Van Persiju uz želju fanova da se što pre oporavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA