≫ 

Neviđen skandal se dogodio tokom transporta povređenog Van Persija, a doktor Fenera je otkrio kakva je prava situacija sa okom! (VIDEO)

Na svu sreću, crne slutnje pojedinih doktora koje su se pojavile u turskim medijima, nisu bile tačne kada je povreda holandskog napadača u pitanju

  • 6

Ceo fudbalski svet je uznemirila je užasna povreda oka Robina Van Persija na utakmici Fenerbahčea i Akhisara. On je u 39. minutu posle duela sa Sisokom ostao na zemlji, a ispostavilo se da je teško povredio levo oko.

>>> VAN PERSI TEŠKO POVREDIO OKO! Mnogi su mislili da završava karijeru! (FOTO) (VIDEO)

Prve prognoze bile su katastrofalne, a procena doktora hitne pomoći bila je će izgubiti vid na tom oku i da mu je karijera ugrožena. Ipak, posle detaljnijih pregleda, lekari Fenerbahčea donekle su umirili fanove ''letećeg Holanđanina''.

Turski mediji su preneli informacije da je situacija katastrofalna, a na sreću, to se ispostavilo kao netačno.

- Van Persi je dobio snažan udarac u oko i bilo je ozbiljnog krvarenja. Nakon prvobitnih pregleda poslali smo ga kod oftamologa za  dalje provere i tamo je zakčljučeno da nije toliko strašno i da je situacija sa okom dobra - rekao je doktor Fenerbahčea.

Foto: Twitter.com/@Cristiiano_CR7_ Foto: Twitter.com/@Cristiiano_CR7_

Inače, veliki skandal viđen je dok se Van Persiju ukazivala pomoć, pošto je prevoz u bolnicu kasnio punih 15 minuta. Razlog je neverovatan. Naime, sanitarno vozilo je bilo zaključano, a vozač nije mogao da pronađe ključeve, pa je holandski napadač proveo punih 15 minuta na nosilima dok ih nisu pronašli i zatim ga transportovali u bolnicu.

To vreme je moglo da bude kobno da je krvarenje bilo obilnije i moglo je dodatno da zakomplikuje i ovako prilično kritičnu povredu. Na svu sreću, crne slutnje pojedinih turskih medija i doktora koji su dali prve prognoze, nisu bile tačne i uskoro bi Van Persija trebalo da vidimo ponovo na terenu.

Pogledajte i kako je došlo do povrede i kako je izgledao improvizovani transport Van Persija sa stadiona:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA