Košarkaši Zvezde "zarobljeni" u Kazanju - kasne na meč sa Cibonom!

Novi problemi za crveno-bele: ledena kiša zadržala ekspediciju Beograđana u Tatarstanu

  • 24

Da problem nikada ne ide sam, na svom primeru uverili su se i košarkaši Crvene zvezde, koji su posle nesrećnog poraza od Uniksa u Kazanju, "zarobljeni" na aerodromu u tom ruskom gradu već osam sati - zbog loših vremenskih uslova!

- Ekspedicija KK Crvena zvezda mts nalazi se i dalje na aerodromu u Kazanju, i zbog loših vremenskih prilika i ledene kiše neće moći da poleti ka Moskvi još najmanje 3 sata - saopšteno je na sajtu prvaka ABA lige i Srbije.

>>> Zvezdino samoubistvo: Crveno-beli prokockali priliku za veliki skalp u Rusiji!

Prema poslednjim informacijama, crveno-beli su na aerodromu u Kazanju stigli u 01.30, ali zbog lošeg vremena, nisu u ranim jutarnjim časovima mogli da polete ka Moskvi, i onda produže ka Zagrebu, gde bi trebalo u subotu od 19 časova da odigraju meč 9.kola ABA lige protiv Cibone.

Ova situacija stavlja ekspediciju Zvezde u vrlo nezgodnu poziciju zbog neverovatno zgusnutog rasporeda. Podsećamo, posle dugog puta u Tatarstan, Zvezdi predstoji meč sa Cibonom u subotu, a onda već u utorak meč u Nemačkoj sa Bambergom.

Crveno-belima, koji su na aerodromu u Kazanju već 8 sati, saopšteno je da je poslednji termin za let ka Moskvi, u slučaju boljih vremenskih prilika - 13 časova po lokalnom vremenu, ali novi problem predstavlja činjenica da je let ka Zagrebu iz Moskve, koji je trebalo da "uhvate" košarkaši Crvene zvezde mts, već po redu letenja, krenuo ka Hrvatskoj.

Sada ostaje pitanje, da li će,i kada, košarkaši Crvene zvezde mts krenuti ka prestonici Rusije, i da li će moći da stignu na utakmicu u Zagrebu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1989

    11. novembar 2016 | 09:06

    Neka i ostanu tamo.

  • Roko

    11. novembar 2016 | 10:47

    Čuj ove franjevce pa i tako zaledjeni, i da se vrate posle godinu dana, vas bi opet pokidali.

  • Delije Republika Srpska

    11. novembar 2016 | 10:13

    Nešli su razlog sada da se vade što će izgubiti od Cibone . Čović zgrnuo pare od prodaje Marjanovića i Kalinića pa govori kako nemamo za centra . Bilo je dosta igrača koje smo mogli da dovedemo na centarskoj poziciji ali su ih drugi kupili a sada kao tražimo igrača pazi da ga ne nadješ možda ga nadješ na buvljaku na novom beogradu pogledaj tamo . Ne lupajte da nemamo novac uzeli ste nam novac za sezonske karte u avgustu a i država nam je donirala .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA