Zvezda se namerila da u odbranu dovede zlatnog omladinca sa Novog Zelanda!

Navodno, već su u Ljutice Bogdana kontaktirali sa zastupnicima desnog beka

  • 4
Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Crvena zvezda će se baciti na posao u predstojećem prelaznom roku, pogotovo što nekolicini igrača ističu ugovori već narednog leta.

Navodno, među prvim pozicijima koje treba srediti je mesto desnog beka koje "drži" Marko Petković, kom ističe ugovor u junu.

Prema spekulacijama, Zvezda planira da angažuje člana zlatne omladinske reprezentacije sa Novog Zelanda, a sada mladog reprezentativca, Milana Gajića.

On je član Bordoa već dve sezone, ali šansu ne dobija, upisao je svega jedan nastup u francuskom Liga kupu.

Prema informacijama "Mozzart Sporta",  čelnici Crvene zvezde su već počeli da opipavaju puls Gajiću i njegovim zastupnicima, mada ih do transfera čeka mnogo prepreka (možda i nepremostivih).

Pošto Gajićev ugovor važi do 2020. godine, Bordo bi mogao da pusti mladog fudbalera evenutalno na šestomesečnu pozajmicu, ali sigurno da taj kratak vremenski period crveno-belima baš i ne odgovara. Možda bi moglo da dođe i do opcije otkupljivanja ugovora posle isteka pozajmice, ali ono što je očigledno je da je ovo vrlo ozbiljan zadatak za upravu aktuelnog šampiona Srbije.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA