Barsina kontra Realu: Mesi će oboriti rekord i to će boleti Kristijana Ronalda!

Barsa rešila da obori rekord Reala

  • 2

Lionel Mesi prestići će uskoro Kristijana Ronalda i postati najplaćeniji igrač sveta, posle potpisivanja novog ugovora sa FK Barselona.

Kako prenose mediji u Španiji, ne očekuje se da se pregovori okončaju pre kraja godine, ali je izvesno da će Argentinac dobiti vrtoglavu sumu od 45 miliona funti godišnje, dok je Kristijano Ronaldo nedavno potpisao novi petogodišnji ugovor sa Realom, prema kom ima više od 26 miliona.

>>>NEVERICA U BARSELONI: Mesi je svojom odlukom šokirao klub i navijače! (VIDEO)

>>>REVOLUCIJA U FUDBALU: Marselo čučnuo iza živog zida kod Mesijevog slobodnjaka, a razlog je genijalan! (VIDEO)

U ponedeljak, Marka je tvrdila da Mesi neće potpisati novi ugovor i da će prolongirati odluku, pošto mu ugovor ističe 2018. godine, ali je Barsa bila rešena da ne sedi skrštenih ruku. Ronaldo je inače u junu ove godine bio ubedljivo najplaćeniji sportista sveta kada se uključe bonusi. Inkasirao je 88 miliona dolara, a tek je drugi sportista iz timskih sportova posle Majkla Džordana koji se našao na vrhu najplaćenijih, otkad Forbs prati prihode (1990. godine).

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doki

    15. novembar 2016 | 07:51

    Ne daj te ovom klipanu vise pare, nezna sta radi sa sobom, sledeci potez: Obrijace glavu i tetovirati Barsin grb po sred glave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA