Auu Mari koliko si razmažen! Sudija nije verovao na šta se Britanac žalio na meču sa Čilićem!

Prvi teniser sveta se žalio sudiji da ga Čilić ometa u igri jednim bizarnim detaljem - škripe mu patike

  • 5

Duel Endi Marija i Marina Čilića u Londonu obeležile su žalbe upućene sudiji od oba tenisera, a pomalo je bizarno to na šta se Britanac žalio.

>>> RAONIĆ PREDAO MARIJU IAKO NIJE BIO POVREĐEN, DA BI NAPAKOSTIO NOVAKU? Čuveni doktor izneo šokantne tvrdnje na račun Crnogorca!

Prvi teniser sveta zasluženo je pobedio Marina Čilića 6-3, 6-2 i tako napravio veliki korak prema plasmanu u polufinale Mastersa u Londonu.

Bio je to nervozan meč, posebno u prvom setu, koji je mogao otići i na stranu Čilića. Tenzija je učinila svoje među teniserima koji su se žalili jedan na drugog. Čilić je nekoliko puta prigovorio sudiji zbog dugih pauza koje njegov protivnik uzima tokom servisa, što nije dozvoljeno prema novim teniskim pravilima.

Međutim, žalio se i Mari na svog protivnika i to zbog prilično bizarnog razloga. Ne, nisu mu smetale kratke pantalone Marina Čilića, već škripanje patika tokom poena.

Međutim, sudija nije mogao da veruje na šta se žali Mari, ali nije mogao da uradi ništa jer nije bilo protivno pravilima.

(Telegraf.rs/Izvor: Tportal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gekke Joopi

    15. novembar 2016 | 16:44

    Svi britanci su djubrad, a on je jedan koji najvise smrdi.

  • Ha-ha

    15. novembar 2016 | 15:36

    ...i dlaka smeta!

  • xxx

    15. novembar 2016 | 19:07

    Pa on je prvi na svetu i treba da pljuje po cilicu pljuvao je i u doping aferi a i po raonicu jos vise oni su ga postavili na prvo mesto slihtare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA