Novinari pitali Novaka da li se oseća ranjivo: Odgovor je baš kakav je trebalo da bude!

Srpski teniser je otkrio kako provodi vreme sa svojim sinom dok je u Londonu

  • 14
Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Srpski teniser Novak Ðoković pobedio je Kanađanina Miloša Raonića 7:6 (8:6), 7:6 (7:5) i obezbedio plasman u polufinale Završnog turnira u Londonu.

Ðoković je još jednom pokazao da mu prijaju dueli sa trenutno četvrtim igračem sveta jer je osmi put slavio iz isto toliko duela sa Raonićem.

>>> Dosad neviđeno na Novakovom meču! Cela dvorana se smejala zbog novčića i Đokovićeve reakcije! (VIDEO)

- Bio je veoma neizvestan meč, par poena je moglo da odluči pobednika, i on je vrlo lako mogao da pobedi. Imao sam sreće u prvom taj-brejku. Ostao sam koncentrisan, i izvršio pritisak na njegov servis - analizirao je Đoković meč, i naglasio:

- Iskreno, trebalo je ranije da završim meč, nisam smeo da dozvolim dva Miloševa ribrejka. Njemu svaka čast, ali sam morao da završim ranije. Sve u svemu, dva dobijena taj-brejka protiv tako dobrog servera unose samopouzdanje. On je verovatno najjači server ovde. Čak i kad ga "pročitate", teško je da mu duboko vratite loptu. Dosta je kombinovao servise, bio je agresivan i na drugom. Kada igrate protiv igrača poput Karlovića, Iznera i Miloša, kockate se ponekad - rekao je Đoković, prokomentarisavši mogućnost da možda neće igrati sa Gaelom Monfisom poslednji meč u grupi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Gael je igrač koji publiku puni energijom. Mora i dalje da oseća uzbuđenje koje bi ga vodilo dalje.

Đoković je potom upitan da li se oseća ranjivo.

- Nikad se nisam osećao nepobedivo, i nikada neću. To nije moj način razmišljanja. Mislim da je skoro nemoguće za tenisere da se tako osećaju. Imao sam momente u karijeri kada sam bio veoma samouveren. Čak 10, 15, 20 mečeva zaredom su prilično dobra stvar, i to bih prihvatio. Ne osećam se ranjivo.

Đoković je na kraju otkrio da u Hajd parku provodi vreme sa sinom Stefanom.

- Moj sin je ovde, i ja se trudim da provedem svoje vreme sa njim makar ujutru. Hranimo pačiće i labudove. To mi pomaže da se fokusiram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA