HRVATSKE BAHANALIJE: Funkcionerke HDZ-a orgijaju po Poljskoj! (FOTO)

Jelena i Viktorija Mikša šokirale Hrvatsku, jedna zaposlena u Ministarstvu kulture, a druga potpredsednica omladine HDZ-a za Krapinsko-zagorsku županiju

  • 2

Golišave Hrvatice koje su svojim provokativnim fotografijama i ponašanjem na gradskom trgu u Poznanju i na stadionu za jedan dan postale pravi hit na društvenim mrežama širom Evrope nisu uspele da ostanu anonimne.

Naime, hrvatski mediji otkrili su da se radi o Viktoriji i Jeleni Mikši, inače mladim političarkama, perjanicama HDZ-a.

Najluđe drugarice EURA su iz Krapine, jedna čak radi u Ministarstvu kulture Hrvatske, a druga je potpredsednica omladine HDZ-a Krapinsko-zagorske županije.

Jelena, koja se na tribinama istakla time što je dozvolila irskom navijaču da joj liže bradavice, kaže za Index.hr da njihov "privatni život nema veze s onim šta rade".

- Kao što vidite, bilo je super. Navijanje, ludilo. Ne žalim ni zbog čega. Ne znam zbog čega se paniči i zbog čega me non-stop zovu telefonom. Nisam ubila čoveka, nego sam se samo proveselila. Mislim da to nije nikakav problem - rekla je Jelena i dodala:

- Ne žalim ni zbog jedne sekunde provedene u Poljskoj. Meni je prvenstveno bitno kako je moja reprezentacija odigrala. Idemo da osvojimo Euro.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA