≫ 

Đoković je davao izjavu posle meča sa Gofanom, a onda mu je postavljeno začuđujuće pitanje!

Kakav stres, zašto stres?, iznenadio se naš teniser

  • 38

Srpski teniser Novak Đoković kao prvi iz grupe "Ivan Lendl" plasirao u polufinale završnog Mastersa posle pobede nad Davidom Gofanom u šampionskom maniru, lako i ubedljivo, u dva seta.

>>> Teniska legenda objasnila zbog čega su Federer i Nadal voljeniji od Đokovića

Novak je opravdao ulogu favorita protiv rivala koji je "uskočio" na teren umesto Gaela Monfisa, a promena protivnika nije mnogo uticala na pripremu meča, u kojem je Srbin bio apsolutno dominantan od početka do kraja.

Ono što, pored pobede, hrabri je i Novakova izjava da se oseća sve bolje kako odmiče turnir.

- Mislim da sam se osećao najbolje do sada u odnosu na prethodne mečeve, kao da sam podigao nivo igre i tenisa, i to je svakako dobar znak - rekao je Novak neposredno posle pobede, i dodao da ga promena protivnika nije naročito poremetila u pripremi duela.

- Bio spreman na Gaela, ali sam sinoć saznao da ću igrati protiv Davida, što nije bilo lako za njega. Nije igrao najbolji tenis kao što zna, ali on je sjajan teniser i želim mu sve najbolje. Kada dođe do ovakvih situacija (promena protivnika) morate da se prilagodite tome. David je toliko brz, dok sa Gaelom nikada ne znate kako će to izgledati, on je toliko zabavan...

Potom je usledilo i pitanje novinarke koje je bilo pomalo neočekivano u tom trenutku. Nju je zanimalo da li je Novak pod stresom, s obzirom na to da je bio prvi, a sada je drugi i bori se da povrati lidersku poziciju na ATP listi.

- Nema stresa uopšte. Zašto stres? Ovde smo da igramo i uživamo. Samo gledam da se dobro zabavljam na terenu - odgovorio je Novak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    17. novembar 2016 | 17:28

    Nole sa tim gnjidama od njihovih placenih novinara samo ostro i sa visine! Nema vise fini Nole, nema vise milosti, gazi kad su pokvareni!

  • Miki

    17. novembar 2016 | 18:36

    Engleski novinari stalno provociraju ali jos nisu naucili odakle je Nole. Srpski inat je uvek Noletu davao dodatnu snagu. Napred Nole.

  • Banja Luka

    17. novembar 2016 | 18:27

    To pitanje se odnosi na opomenu sudije da je Novak se previse zadrzao na izvodjenju seta sto nije uopste tacno sa obizorm da je dozvoljeno 25 sekundi a Novak se zadrzao 23 i zalio se se sudiji koji nije imao obzira. Medjutim postigli su kontra efekat i Novak je pocistio protivika na terenu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA