Zvezda igra najbolju odbranu u Evroligi! Niko pre njih nije uspeo OVO da uradi! (VIDEO)

Crveno-beli su najčvršći tim Evrope

  • 12

Košarkaši Crvene zvezde demonstrirali su ono po čemu su najbolji u Evropi na meču sa Armanijem. Ne, to nije šut za tri poena, ili igra pod košem , to je ODBRANA.

>>> Bivši fudbaler Zvezde izdominirao u majici sa Putinom koji pokazuje Obami srednji prst! (VIDEO)

To je od početka pričao i trener Dejan Radonjić, koji je poznat po tome da apoostrofira igru u odbrani.

>>> Trenutak koji je Delije bacio u trans: Simon oteo loptu Mačvanu, brutalno zakucao, pa je usledio urlik uz oštar pogled! (VIDEO)

Jer kako svi vrhunski treneri ističu "Napad dovodi publiku u dvoranu, ali odbrana osvaja titule"

Crveno-beli su na meču sa Emporio Armanijem uradili nešto što nikome u Evropi nije uspelo. Sveli su najbolji napadački tim na samo 70 poena.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ekipa koja prosečno daje 92 poena po meču u beogradu je ubacila svega 70 i to da nije Zvezda malo popustila u odbrani na kraju verovatno bi bilo 65 poena.

Jer Armani je dao po četvrtinama 19, 13 i 14 poena, a tek je u poslednjoj dao 24 poena. Ako, uspeju da zadrže ovaj nivo igre u odbrani, nije ne,moguće da se plasiraju u plej of,  Evrolige. Svakako da nijednom timu neće biti svejedno da igra napad protiv Zvezde.

- Zvezda je neverovatno fizički spreman i čvrst tim, možda i najbolji u Evroligi u tom segmentu - rekao je trener Armanija, Jasmin Repeša.

Inače, prosek Zvezde u primljenim poenima je 71,7 po meču, a samo je Barsa ispred sa 62,5, ali večeras igra sa Realom i sigurno će pokvariti prosek.  Zvezda je i treći tim Evrolige po ukradenim loptama sa 6,75 po meču.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laf

    18. novembar 2016 | 15:20

    Zvezda u EL...Sarloa u FIBA isto kidaju sa odbranom.

  • Voip

    18. novembar 2016 | 17:23

    To je ono što niko od balavaca što ovde komentariše ne vidi ili neće da vidi. Izuzetno dobro vođen tim tokom svake sezone od Radonjića i stručnog štaba. Nenormalan broj utakmica i užasno opterećenje igrača svake godine ali se osim Luke niko nije teže povredio. Doktoriro je na odbrani. I ove godine možemo daleko ali samo ako mu dovedu dobrog centra koji je sposoban da se dobro zagradi, skoči i ubaci makar 10-ak poena po meču. Ubija se Bjelica na 5.

  • Milance

    18. novembar 2016 | 15:57

    Ne palite se. Sad dolaze najbolji. Csk fener real macabi olimpijakos i cao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA