≫ 

Dinamo želi Mičela Donalda: Zvezdin Holanđanin na listi pojačanja hrvatskog šampiona!

Međutim, generalni direktor Zvezdan Terzić nema nameru da prodaje Dinamu

  • 9

Vezista Crvene zvezde Mičel Donald nalazi se na listi želja zagrebačkog Dinama za ovaj zimski prelazni rok.

 

Tu informaciju za Informer je potvrdio i savetnik Modrih Zdravko Mamić koji ne bi imao ništa protiv da Holanđanin obuče ''plavi'' dres.

 

>>> NEMA VIŠE PODELE BODOVA: Ponovo se menja sistem takmičenja Super lige, čelnici Zvezde i Partizana zajedno došli na sastanak!

 

Međutim, crveno-beli ni ne pomišljaju da ga prodaju. Pogotovo Dinamu.

 

- O prodaji bilo kojeg igrača Crvene zvezde Dinamu iz Zagreba nema prostora ni za razmišljanje, a kamoli za pregovore. Ponavljam, ni za Donalda ni za bilo kojeg drugog igrača. Uostalom, Donald je kičma Zvezdinog tima i potreban nam je za osvajanje još jedne šampionske titule. On mora da ostane do leta. Nije stvar cene, već nam je potreban - jasan je bio Zvezdamn Terzić u izjavi za Informer.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Donalda je Dinamu navodno preporučio tast Luisa Ibanjeza koji je često boravio na Marakani, dok je Lučo igrao za Zvezdu.

 

- Ja sam ljudima u Dinamu preporučio Donalda, kao i još neke igrače, ali za Holanđanina su se baš zainteresovali. Ranije se spekulisalo da Dinamo hoće i Davida Babunskog, međutim, to nije bilo tačno - rekao je Darko Alegić.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA