Poznato je koja dva kluba žele Vieiru i koliko će biti obeštećenje!

Tijenđin Teda i Šangaj SIPG, koje sa klupe predvode portugalski treneri spremni su da izdvoje novac kako bi već na zimu doveli napadača Zvezde

  • 10

Napadač Zvezde Hugo Vieira će se u zimskom prelaznom roku preseliti najverovatnije u Kinu, pošto su za njega zanitereovana dva kluba iz najmnogoljudnije zemlje sveta.

Već je bilo poznato da ga žele dve ekipe iz ove zemlje, a sada je poznato i koja dva kluba su u pitanju. Jedan je Tijenđin Teda, a drugi Šangaj SIPG. Obe ekipe vode portugalski treneri, Žaime Pašeko i Andre Viljaš Boaš i upoznati su sa kvalitetima Zvezdinog napadača.

>>> Dinamo želi Mičela Donalda: Zvezdin Holanđanin na listi pojačanja hrvatskog šampiona!

Vieiri na kraju sezone ističe ugovor, ali on je spreman da ode na zimu, pošto na Marakani ove sezone ne dobija dovoljno prilika, a i da bi se odužio klubu koji ga je vratio u fudbalski život posle teške situacije, kada mu je preminula verenica.

Navodno su klubovi spremni da izdvoje oko milion evra na ime obeštećenja.

Vieira je prethodne sezone bio uz Kataija najbolji strelac Zvezde. U ovoj je postigao 7 golova na 10 utakmica u Super ligi, ali u poslednje vreme prednost u odnosu na njega dobijaju Predrag Sikimić i Petar Orlandić.

Pogledajte i neke od njegovih golova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA