≫ 

Da li je ovo lice budućeg huligana i rasiste? Uznemirujuće poruke dečaka šokirale Englesku (VIDEO)

Engleska će još duuuuugo biti kolevka huliganstva

  • 12

Engleska važi za kolevku fudbala, ali je na Ostrvu, koliko i strast prema samoj igri na zelenom pravougaoniku, u DNK mnogih "hardkor" navijača ukorenjen i poriv ka vandalskom ponašanju. Huliganstvu

Od malena, učeći kodekse ponašanja ultrasa, mali Englezi se "školuju" za tribinu, da bi jednog dana, kada stasaju, postali deo armije huligana koji će pronositi "slavu" Engleske širom Evrope.

Pravo sa Ostrva nam stiže video koji najslikovitije pokazuje kako tamošnji roditelji, ne svi naravno, od najranijeg doba uče svoju decu kako se mrzi.

Na videu koji je napravljen u kolima, dečak, ne stariji od 7 godina, u prisustvu starije ženske osobe (pretpostavljamo da je majka u pitanju), srčano uzvikuje navijačke parole u slavu kluba za koji navija, Milvola.

- Milvol, Milvol, je... ih sve - ponavlja ovaj mališa kao u transu.

Na kraju klipa stiže i ono što je najstrašnije od svakog "klasičnog" navijačkog urlika: ksenofobične i rasističke parole. I to iz usta dečaka.

- Jeb... crne pi... - viče mali huligan, kao da peva omiljenu dečiju pesmicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profa

    27. novembar 2016 | 11:21

    Ko poznsje Britance, zna da su oni daleko od civilizovanih ljudi i daleko od gospode. Poprilicno su devijantna nacija na mnogo polja. Ko je bio u nekom letovalistu gde ih ima zna o cemu pricam. A o pedofiliji na visokom nivou tek pocinje da se govori i otkriva. Najgore sto oni drugima 'sole mozak' o kulturi i demokratiji.

  • ccc

    27. novembar 2016 | 11:37

    on samo raste u pravog engleza

  • aco s

    27. novembar 2016 | 11:38

    I sta je ovde cudno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA