Nikolić poslao jaku poruku navijačima i celoj javnosti

Bez obzira na sve probleme borićemo se do poslednje kapi znoja za pobedu i dres Partizana, rekao je trener crno-belih

  • 7
FK Vozdovac - FK Partizan,  Marko Nikolić

Foto: Marko Todorović

 Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da ne postoji favorit protiv Vojvodine u derbiju 18. kola Superlige, istakavši da su Novosađani često znali da budu neprijatan rival crno-belima i da sada očekuje novi neizvestan duel.

 

>>> Partizan potvrdio da želi fudbalera Dinama! (VIDEO)

 

- Pokušaćemo u Novom Sadu da nastavimo dugu i uspešnu seriju (12 pobeda i remi). Priča o tome ko je favorit ne pije vodu, a ne znam da tako merim ni protiv slabijih timova od Vojvodine. Često je znala da bude nezgodan rival Partizanu i verujem da će i sada biti neizvesno - rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

 

Nikolić je imao i poruku za navijače i javnost, a to je da će se ekipa boriti do poslednje kapi znoja za pobedu i dres Partizana.

 

- To je ono što je sigurno u momentima kada se susrećemo sa brojnim problemima poslednjih meseci, sada kadrovskim- rekao je Nikolić, koji u Novom Sadu zbog suspenzija neće moći da računa na Nikolu Milenkovića i Uroša Ðurđevića, dok je neizvestan nastup Evertona Luiza zbog virusa.

 

Foto: partizan.rs

Foto: partizan.rs

 

On je dodao da veruje da će njegov bivši klub biti posebno motivisan, što je, prema Nikolićevom mišljenju, normalno kada se igra protiv Partizana.

 

- Sa time se stalno susrećemo i smatram da je normalno. Bilo bi dobro da se sve utakmice u Superligi igraju na taj način. Sve to garantuje dobar i zanimljiv fudbal na sutrašnjem meču -, rekao je trener crno-belih.

 

Utakmica 18. kola Superlige između Vojvodine i Partizana igra se sutra od 18 sati na stadionu Karađorđe.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đuro

    29. novembar 2016 | 20:22

    POSEBNO MOTIVISANI KLUBOVI KAD IGRAJU PROTIV PARTIZANA ? PA ŠTA TAJ ČOVEK HOĆE ? ZAR NIJE NORMALNO DA PROTIV ZVEZDE I PARTIZANA MNOGI VIDE PRILIKU DA SE POKAŽU U NAJBOLJEM IZDANJU ZNAJUĆI DA TAKO SKREĆU PAŽNJU NA SEBE.GLEDAO SAM U MILANOVCU METALAC-ZVEZDA I VERUJTE ODAVNO NISAM VIDEO DA NEKO TOLIKO ŽELI DA POBEDI KAO FUDBALERI METALCA .MA MOMCI IZGARALI ZA SVAKU LOPTU VIDELO SE KOLIKO ŽARKO ŽELE TU POBEDU .ŠTO JE I NORMALNO.I NIKO IZ ZVEZDE NIJE NI SPOMENUO TU NJIHOVU MOTIVACIJU.

  • GP

    29. novembar 2016 | 18:15

    Ako sudije sutra ne saseku Partizan evo sta god hocete!

  • DOBRO OBAVEŠTEN

    30. novembar 2016 | 08:42

    U G.Milanovcu sutuacija da Vanić,kao trener najdefanzivnije ekipe u ligi,pri vodjstvu od 1:0,izvodi iz igre defanzivnog,a uvodi ofanzivca...Toliko regularnosti kada je Zvezda u pitanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA