I on je ''poludeo'' u Pioniru: Čak je i navijač Žalgirisa urlao sa Delijama tokom himne Evrolige (VIDEO)

Zanimljiv prizor viđen je u Pioniru na početku utakmice, kada su pristalice crveno-belih tradicionalno pesmom nadjačali melodiju sa razglasa

  • 10

Evroliga se posle nekoliko meseci vratila u Pionir, pošto je Zvezda duel sa Žalgirisom odigrala nakon nekoliko duela u Areni. Očekivano, na samom startu hala se pretvorila u pravo grotlo, kada je po tradiciji nadglasana himna najeltinijeg evropskog klupskog takmičenja pesmom Delija.

>>> Navijači Zvezde gađali Vestermana kad je izlazio sa parketa, a onda je on pred tunelom napravio potez koji niko nije očekivao (VIDEO)

Ceo Pionir je bio na nogama, navijači Zvezde su skakali i urlali iz sve snage, a melodija sa razglasa se nije mogla ni čuti. Nisu samo navijači Zvezde bili na nogama, već i nekoliko pristalica Žalgirisa, koji su bili uz svoj klub na gostovanju u Beogradu.

Jedan od njih je sa zastavom Litvanije cupkao u ritmu ''Opere Aide'' u prerađenom izdanju Delija. Čak je i on pevao, iako reči pesme nije znao, a po osmehu i izrazu lica moglo je da se primeti da je i on uživao u grmljavini, kakvu verovatno nije imao prilike da oseti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • П.Ф.К ц.г

    3. decembar 2016 | 11:51

    Е мој литванац , да си долазио на мечеве партизана луд би био 40 минут...Треба да ти објасне да је ово нула у поређењу са делиријумом кад игра највећи клуб к.к партизан !!!

  • Но комент

    3. decembar 2016 | 14:27

    Једноставно најбољи,најгласнији,бренд...

  • kum

    3. decembar 2016 | 11:28

    Kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA