≫ 

Fudbaler koji je otkrovenje Lige šampiona želi da igra za Srbiju!

Igrač Legije iz Varšave Aleksandar Prijović je rođen u Švajcarskoj i njihov reprezentativac, ali želi da obuče dres orlova

  • 7

Fudbaler poljske Legije, Aleksandar Prijović istakao je da mu je želja da zaigra za nacionalni tim Srbije, rodne zemlje svojih predaka.

>>> POKIDAO U LIGI ŠAMPIONA, HOĆE LI ZAIGRATI ZA SRBIJU? Prijović je reprezentativni kalibar, nadam se da će ga Orlovi prvi uzeti (VIDEO)

Prijović igra u životnoj formi, a zbog duge kose zovu ga i srpski Ibrahimović. Legija je uspela da se plasira u drugu fazi Lige Evrope, pošto je zauzela treće mesto u grupi Lige šampiona.

Iako je igrao već za Švajcarsku reprezentaciju, Prijović veruje da će zaigrati za Srbiju.

- Znam da imam pravo da igram za zemlju mojih roditelja, koju volim najviše na svetu. San mi je da obučem dres Srbije - rekao je Prijović koji je pravo otkrovenje Lige šampiona posle odličnih partija u Legiji.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. decembar 2016 | 00:33

    Laik sam za fudbal.Mislim da se decku,ako je stvarno vanserijski igrac,i ako je zaista pruzio dobre partije u Ligi sampiona,treba izaci u susret,pa da i on zaigra za reprezentaciju svoje otadzbine-Srbije..

  • Црна Гора

    9. decembar 2016 | 07:45

    Исправна одлука. Па неће ваљда са оним шипцима да игра заједно.

  • Rale

    9. decembar 2016 | 03:12

    Kleo je dobio pasoš Srbije .Da li je zaigrao nije.Kleo je brazilac nokakve veze sa Srbijom nema.Prijović vuče korene iz Srbije e tu već ima tazlike.Zato potrudit se treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA