≫ 

Mihina emotivna konferencija pred Juve digla Italiju na noge - pogotovo kad je citirao slavnog srpskog trenera!

Srpski trener vrlo motivisan dočekuje Staru damu

  • 7

Torino će u nedelju da gori! Na programu je Derbi dela Mole, Juventus dolazi na megdan gradskom rivalu, što će biti debi Siniše Mihajlovića u ovom važnom meču Serije A.

Toga je on apsolutno svestan, pa je održao vrlo zanimljivu konferenciju za novinare, uz svog kapitena Benasija i dugogodišnjeg fizioterapeuta i velikog  navijača "bikova".

Miha je ovim rečima još jednom zadivio Italiju.

- Na sutrašnji meč Juventus dolazi ne samo da se bori protiv 11 igrača, već i protiv naše istorije, navijača Torina i svih onih koji rade sa nama. Moraće da ispari i poslednja kap znoja da bi bili bolji od nas. Ne znam kako će se završiti derbi, ali ono što znam jeste da ćemo teren napustiti visoko podignute glave, jer smo igrali u stilu bikova, dajući sve od sebe - rekao je Mihajlović, pa nastavio:

- Želim da vidim jedan divan derbi, intenzivan ali i fer. Jer derbi nije rat. Derbi je suština fudbala: to je neizvesnost, trud, provokacije, emocije, ali je na kraju samo jedna utakmica.

- Juventus je najjači tim u Italiji. Veliki klub. Imaju mnogo kvalitetnih igrača, jaki i fizički i taktički, agresivni su i opasni u vazdušnim duelima. Moramo da pružimo odličnu partiju, ali moraće i Juve. Nije slučajno što imamo treći najubitačniji napad u Seriji A. Juve mora da bude zabrinut, jer mi imamo kvalitet.

Italijanski novinari su istakli da je Mihajlović citirao velikog srpsko trenera Vujadina Boškova.

- Juventus je kao zmaj, kad mu odsečeš glavu; izrastu nove dve. Izuzetno ih poštujem, ali ih se ne plašim. Uradićemo sve da bismo ih pobedili.

Utakmica počinje u nedelju od 15 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA