Bili smo na grobu Harisa Brkića: Znamo i ko je ostavio cveće dan pre godišnjice ubistva (FOTO)

Dan pre godišnjice tragedije posetili smo Harisov grob, a neko je pre nas već bio do mesta na kome počiva bivši košarkaš Partizana

  • 15

Prošlo je 16 godina od pucnja u košarku, srpski i jugoslovenski sport, 16 godina od ubistva Harisa Brkića, bivšeg košarkaša Partizana, koga je sa dva metka na parkingu dvorane Pionir ubila, još uvek nepoznata osoba.

 

Tri dana se posle tog užasnog čina Haris borio za život, ali njegovo telo nije izdržalo. Preselio se na neko bolje mesto, a navijači Partizana govore kako znaju da i tamo na nebu postiže pogodak, i da ima najbolji dvokorak.

 

>>> Kad krene na prodor znali smo da je koš+faul! Zašto niko od klinaca ne izvodi “Harisov ulaz”? (VIDEO)

 

>>> Nikola prekida trening, trese se i govori: “Pucali su na Harisa”! (VIDEO)

 

>>> Mnogi su bili na probi u Partizanu, ali kada se pojavio ON, znali smo da je to taj! Neispričana priča o Harisu Brkiću (VIDEO)

 

>>> PLAKAO SAM KAD SU UBILI HARISA: Radonjić na ivici suza govorio o svom nekadašnjem cimeru (VIDEO)

 

 

Haris Brkić je sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu. Dan pre godišnjice tragedije posetili smo mesto na kome počiva i pomolili se za pokoj njegove duše.

 

Čuvar na ulazu nam je otkrio da neposredno pre nas na njegov grob dolazio i njegov rođak koji je došao iz Bosne. Na grobu je, kada smo došli tamo, već bilo postavljeno cveće, koje je očigledno on ostavio.

 

Grob je uredan i vidi se da se o njemu vodi računa, a spomenik je jednostavan - tu se nalazi Harisova slika, godina rođenja i smrti, kao i ispisane reči ''mama i tata'', koji su i podigli spomenik.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yug

    15. decembar 2016 | 12:56

    Legenda zivi

  • N

    15. decembar 2016 | 14:38

    Haris je kralj!!! Retko cool lik. I dan danas nemam osecaj da je ubijen. Ne znam ko moze da bude toliki bednik da u ubije ovakvog coveka. Haris :) Ne mogu cak ni da budem tuzan, vise sam srecan kad ga se setim :)) BOG!!!

  • Navijac 1973

    15. decembar 2016 | 14:25

    Otiso si Harise ostale je tuga uvek ce te voleti Grobari sa juga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA