JAČI OD TRAGEDIJE: Čuturu supruga molila da ide na igre u London zbog pokojnog sina Stefana

Uprkos gubitku devetogodišnjeg sina, srpski rukometni reprezentativac odlučio da pomogne ekipi na Olimpijskim igrama u Londonu

  • 0

Srpski rukometni reprezentativac Dalibor Čutura i njegova supruga Marija, koji su u Leonu zvog njegovog poslovnog angažmana, stigli u Novi Sad, skrhani tugom zbog naprasne smrti devetogodišnjeg sina Stefana.

Uprkos nenadoknadivom gubitku, naš rukometaš, koga je bolna vest zatekla na pripremama reprezentacije u zemlji, izjavio je da će ići na Olimpijske igre u Londonu za koje se srpski tim kvalifikovao pre dva meseca na turniru u Španiji.

Čim sam ušao u stan, Marija mi je rekla da idem da igram na Olimpijadi zbog našeg sina. Nisam mogao da joj ne obećam da će biti tako – rekao je hrabri Dalibor.

Njegova supruga Marija pronalazi snage za optimizam u ovim teškim danima:

– Imam drugo dete i predivnog muža. Zbog njih moram da nastavim dalje.

Supružnici su potvrdili da će se vratiti u Španiju, ali se još ne zna kada.

– Za sada se još ne zna sto odsto da li je naš sin umro prirodnom smrću, jer treba da bude urađena biopsija. Sahrane neće biti. Urna će biti kod nas dok ne odlučimo gde ćemo živeti. Zahvaljujem se svima koji su nam se našli, a posebno bratu i snaji koji su bili uz moju Mariju dok nisam stigao u Španiju – rekao je srpski rukometaš.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA