≫ 

PUKLE EMOCIJE: Balažic se rasplakao na oproštaju od Partizana (VIDEO)

Dirljiv odlazak Slovenca iz Partizana

  • 5

Fudbalski klub Partizan se oprostio od Gregora Balažica, kome je istekao dvogodišnji ugovor.

Prigodnom svečanošću došlo je do zvaničnog oproštaja od momka koji je za crno-bele odigrao 64 utakmice i postigao dva gola.

- Balažic je rastanak podneo veoma emotivno, čak je pustio i suze, istakavši da je ponossan što je igrao u klubu veličine Partizana u kome su ga svi prihvatili kao najrođenijeg – od saigrača, ljudi iz kluba i navijača. Dodao je da će svima u Sloveniji, koji to ne znaju, posebno mlađem naraštaju, pričati o kultu Partizana, koji je stvaran godinama i sa čime ga je svojevremno upoznao njegov otac. Srećno Grego, vrata Partizana su ti uvek otvorena, ti si postao deo naše istorije i crno-bele porodice!stom prilikom i Urošu Đurđeviću je uručen prigodan pehar povodom najbrže postignutog gola u istoriji Super lige Srbije - saopštio je klub.

Balažicu je sportski direktor Ivica Iliev na rastanku predao klupsku plaketu, kao i dres koji su potpisali svi saigrači iz ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    16. decembar 2016 | 15:13

    Плачљивци ко створени за ријалити. Јел стварно да вас ангажује једна тв за све за љубав? Прича се да најбоље плачете, па да искористе то ваше умеће?

  • Putin R.S

    16. decembar 2016 | 21:57

    Place od srece sto odlazi. Da ga klub postuje, ponudili bi mu novi ugovor.

  • Car Dušan

    17. decembar 2016 | 00:45

    ови гробари само плачу сунце им пољубим

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA