Partizan otkrio važnu klauzulu u Leonardovom ugovoru: Samo u ovom slučaju napušta Humsku!

U tom slučaju, ljudima u klubu su vezane ruke, ističe Milorad Vučelić

  • 11

Trebalo mu je vremena da se pokrene, a kada se to desilo postao je nezaustavljiv, i navijači Partizana ne žele da mu vide leđa. Zato se ovih dana i te kako spekuliše o transfer budućnosti brazilskog fudbalera Leonarda, koji je najefikasniji igrač crno-belih i Superlige.

Predsednik kluba Milorad Vučelić otkrio je detalj iz ugovora veziste.

- Svim snagama borićemo se da Leonardo ostane u Partizanu, ali postoji problem sa njegovim ugovorom. Brazilac ima klauzulu prema kojoj može da ide ukoliko neki klub uplati 2.5 miliona evra na naš račun. U tom slučaju su nam ruke vezane. Niko ne bi razmatrao njegov odlazak da nema te stavke u ugovoru. Postoje priče, ali još ništa na papiru - rekao je Vučelić za "Alo".

>>> Nikolić dobio pitanje o odlasku Leonarda iz Partizana i to mu se nije svidelo (VIDEO)

On tvrdi da vlada ogromno interesovanje za igrače, ali da u klub nisu stigle zvanične ponude.

- Najveće interesovanje je za Leonarda, Evertona, Nikolu Milenkovića i Nemanju Mihajlovića. Izvesno je da Gregoru Balažicu ističe ugovor, a sve ostalo je otvoreno. Nesporno je da Uroš Đurđević ostaje, kao i Milenković, za koga se najviše raspituju iz Bundeslige. Klub ne može da zaustavi Leonarda ukoliko dobije ponudu veću od 2.5 miliona, ali takvu klauzulu nema Everton. Vezni fudbaler sigurno neće napustiti Humsku. Neke igrače moramo da pustimo, to je neminovno. Na nekim pozicijama imamo nagomilane igrače, pa će biti odlazaka - dodao je Vučelić.

Leonardo da Silva Souza u Partizan je stigao iz ruskog Anžija. Nastupao je i za kiparski Enoziz, ukrajinski Metalurg iz Donjecka i azejberdžansku Gabalu. Za sezonu i po u dresu tima iz Mahačkale zabeležio je 33 nastupa i postigao 8 golova. Od dolaska u Partizan Brazilac je zabeležio 18 prvenstvenih nastupa i postigao 12 pogodaka, uz još jedan nastup u Kupu Srbije i jedan pogodak na tom susretu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steamroller

    17. decembar 2016 | 11:09

    U prevodu sa srpskog na Vucelin jezik:On je jos krajem novembra prodat,a ja vam malo mazem oci klauzulama i milionima!

  • Samo tetki da odnesem lek

    17. decembar 2016 | 11:19

    Gde god da ode, 12 golova nece dati zato sedi tu de jesi barem ces igrati

  • Neko iz mase

    17. decembar 2016 | 10:33

    Znaci odlazi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA