≫ 

Samo su jedan srpski teniser i teniserka poželeli Ani sve najbolje posle napuštanja tenisa (FOTO)

Poruke podrške stizale su joj sa svih strana od brojnih veličina belog sporta, ali su srpski predstavnici tenisa prilično zakazali

  • 12

Ana Ivanović je u sredu šokirala mnoge fanove objavom da završava tenisku karijeru, a odmah su se javili brojni teniski velikani koji su na društvenim mrežama izrazili žaljenje što u 29. godini odustaje od belog sporta.

>>> Fotke Ane Ivanović iz 2005. i 2006. godine koje sigurno niste videli! Tu je i ona sa Nadalom (FOTO)

Serena Vilijams, Boris Beker, Kris Evert, Bili Džin King, Anđelik Kerber, Petra Kvitova, Viktorija Azarenka, zvanični nalozi Gren slemova... svi oni, kao i mnogi drugi koji su uspešni u tenisu poželeli su Ani sve najbolje u daljem životu i izrazili žal što tako rano završava karijeru.

Primećujete li da neko fali na ovom spisku? Nema srpskih tenisera i teniserki. Izuzetak su napravili samo jedan teniser i jedna teniserka, što je prilično čudno.

Nema Novaka, Jelene Janković, Viktora... Posebno treba istaći i da nije bilo oglašavanja od strane Teniskog saveza Srbije na društvenim mrežama. Izuzetak su napravili samo jedan teniser i jedna teniserka.

Janko Tipsarević je jedini od srpskih tenisera poželeo Ani sve najbolje u budućnosti i istakao da mu je žao što se povlači.

Kod žena je jedino Aleksandra Krunić istakla da joj je bila čast što je s njom branila boje Srbije u FED kup timu i poželela joj sve najbolje. - Bila mi je čast da uz tebe predstavljam našu zemlju.Ti si veliki šampion i motivacija svima nama,hvala ti na tome.Želim ti još više sreće i uspeha van terena i uživaj u svemu,što će ti život pružiti - istakla je Aleksandra Krunić.

Iako se Novak Đoković nije oglasio, njegova supruga Jelena Đoković je Ani čestitala na neverovatnoj karijeri i istakla da je ponosna na nju za to što je ostala snažna i pozitivna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    29. decembar 2016 | 17:57

    Ako su je zvali telefonom, zasto bi pisali poruke??? Uostalom, zasto bi svaka njihova izgovorena rec morala da bude javna?

  • Jovi

    29. decembar 2016 | 19:55

    I to joj izjavili na engleskom, jesu li to zaboravili kako se piše srpski

  • GROBAR spalio Đenku

    29. decembar 2016 | 18:53

    Za Jelenu me ne cudi.Koliko sam ja pratio nisu se bas najbolje slagale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA