Kinezi su poslali takvu ponudu za Vitsela, da je ona Juventusova smejurija

Vitsel je već obavio preglede u Torinu, ali transfer je još daleko od realizacije jer se u priču uključio Šangaj

  • 0

Ko uđe u trku sa Kinezima, neka zna: u startu je izgubio.

Evropskim velikanima, kao što je u ovom slučaju Juventus, ostaje samo da se nadaju da će igrač koga su pikirali pre basnoslovnog ugovora u Aziji izabrati opciju da postiže takmičarske ciljeve u Evropi, jer finansijski ni blizu ne mogu da pariraju sili iz Kine.

O čemu li razmišlja Aksel Vitsel koji se našao pred velikom dilemom u danima kada bi trebalo da odluči o svojoj daljoj karijeri: Kina ili Juventus?

Ako će da juri za novcem, dilemu uopšte ne bi trebalo da ima, jer mu Šangaj nudi 10 miliona evra po sezoni, a Zenitu još 20 na ime obeštećenja.

U odnosu na ponudu Kineza, ona Juventusova je smejurija - šest miliona evra klubu.

Ono što je, ipak, u ovom trenutku izvesnije je Vitselov prelazak u klub iz Torina gde je čak i odradio lekarske preglede. Međutim, pita se i Zenit, jer želi da zaradi na igraču čija je želja da u junu kao slobodan igrač napusti klub.

- Šest miliona nije mnogo novca i Mirčea Lučesku smatra da nema nameru da prodaje Vitsela jer bi Zenit time bio na gubitku s obzirom na to da, sa tim novcem ne može da investira u adekvatnu zamenu - rekao je Karlo Nikolini,  jedan od asistenata trenera Zenita Lučeskua.

- Ako će da ponude više od toga, onda bi bilo fer da ga pustimo - dodao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA