≫ 

Da li je na pomolu Mitrovićev kraj u Njukaslu? Rafa Benitez objasnio zašto Srbin nije bio ni na klupi!

Srpskom reprezentaticu se komplikuje situacija u klubu

  • 5

Njukasl je na gostovanju protiv Blekburna doživeo poraz od 1:0 u 25. kolu Čempionšipa, iako se po najluđoj statistici to nikada ne bi reklo. Među ''Svrakama'' nije bilo Aleksandra Mitrovića, za koga nije bilo mesta čak ni na klupi, iako je ove sezone pružio neke sjajne partije u dresu Njukasla.

Objašnjenje Rafe Beniteza mu ne ide na ruku, pošto deluje da je iskusni Španac nezadovoljan njegovim zalaganjem na treninzima.

- Pitali su me već o tome zašto Mitrović nije bio na klupi a Marfi jeste. Način na koji su njih dvojica radili na treningu je bila velika u korist jednog u odnosu na drugog. Mislim da je Marfi radio veoma dobro - istakao je Benitez, čime je indirektno poslao poruku Mitroviću da se više angažuje na treninzima.

>>> Imali su najgoru statistiku u fudbalu ikada, ali su ipak pobedili (FOTO) (VIDEO)

Za Mitrovića se već neko vreme šuška da bi mogao da napusti klub, a nekoliko klubova je zainteresovano za njega. Među njima ima klubova iz Premijer lige, kao što su Svonsi i Kristal Palas, a među njima je i Napoli iz Serije A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA