≫ 

Jelena Dokić krila da se 18 meseci borila protiv bolesti!

Dokićeva i dalje oseća posledice bolesti o kojoj nije želela previše da govori

  • 0

Nekadašnja teniska zvezda Jelena Dokić ozdravila je posle problema sa štitnom žlezdom i spremna je za novi život u Melburnu.

Ona će se baviti treniranjem i komentarisanjem, posle kratke ali burne igračke karijere koja je ostala u senci njenih odnosa sa strogim i kontroverznim ocem Damirom Dokićem.

- Posle kraja karijere imala sam nekoliko godina tišine i nisam bila u radaru, što je zapravo dobro. Ali sada se vraćam nekim stvarima u tenisu - rekla je za Sandej Herald San 33-godišnja Dokićeva, koja trenira decu.

Za nju će biti spremna i komentatorska loža na Australijan openu, a otkrila je da su odnosi sa Damirom normalizovani. Takođe, priznala je kako se osećala pri kraju karijere.

- Bilo mi je loše i morala sam da uzmem malo odmora. Skoro sam imala problema sa štitnom žlezdom i sa time sam se borila poslednjih 18 meseci. Sada je sve bolje, ali osećam posledice. To je velika borba i sve se odražava na vaše zdravlje, a mora da se održavaju težina i metabolizam - priznala je Dokićeva, koja je navela i da se oseća ponosno jer je Melburn njen dom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA