Pero Antić tetovira simbole Crvene zvezde

Makedonski košarkaški reprezentativac izjavio da za crveno-bele navija od 1999. godine od kada je sa 16 leta protiv Radmanovića i društva odigrao prvu profesionalnu utakmicu

  • 0

Makedonski košarkaški reprezentativac Pero Antić ispunio je obećanje i pojavio se na utakmici finala Superlige. Nekadašnji centar Crvene zvezde ne zaboravlja dve sezone provedene u Beogradu i zbog toga kaže da će tetovirati Delije.

- Uradiću tetovažu Delija. Sa 16 godina sam prvu profesionalnu utakmicu za Rabotnički igrao protiv Zvezde. Za Zvezdu navijam od tada. Delije su posebne, hvala im na podršci koju su pružili ekipi u finalu, ali i nama bivšim igračima.

Antić se još jednom prisetio kako je stigao u redove crveno-belih priznavši da je imao mnogo izdašniju ponudu jedne italijanske ekipe.

- Kada sam dolazio u Beograd, imao sam mnogo manju ponudu Zvezde od Virtusa iz Bolonje, ali nije bilo dvoumljenja. Zvezda je moj klub i u najskorije vreme ću istetovirati crveno-bele simbole - dodao je Antić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA