FK Partizan: Hvala Vladi i Vučiću, vratićemo dug i igrati Evropu!

Crno-beli su suspendovani od UEFA zbog dugovanja od 370.000 evra poveriocima

  • 35

Fudbalski klub Partizan saopstio je da će tokom sutrašnjeg dana isplatiti sva dugovaranja poveriocima i zahvalio se Vladi i premijeru Aleksandru Vučiću na pomoći.

>>> Prva reakcija iz Partizana posle suspenzije iz Evrope

UEFA je danas objavila da su crno-beli kažnjeni suspenzijom u jednoj od naredne tri sezone kada izbore plasman na evro scenu zbog dugovanja, ali iz Humske tvrde da je sve u redu.

>>> Ovo je dokument koji potvrđuje zbog čega je sve Partizan izbačen iz Evrope (FOTO)

- Povodom informacija u vezi sa kaznom koja je izrečena fudbalskom klubu Partizan od strane nadležnog organa UEFA za finansijsku kontrolu klubova, Upravni odbor obaveštava javnost da će u toku sutrašnjeg dana biti izmirene sve finansijske obaveze prema klubovima poveriocima u iznosu od 370. 000 evra, a po zahtevu UEFA - navodi se u saopstenju koje je objavljeno na sajtu kluba.

Kako se navodi, neizmirene poreske obaveze, koje se pominju u nekim medijima su regulisane zvaničnim reprogramom, koji je u međuvremenu već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA.

- Problemi u kojima se našao Partizan rešeni su uz svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć državnih organa i Vlade Republike Srbije na čelu sa njenim predsednikom gospodinom Aleksandrom Vučićem. Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava FK Partizan i crno-bela sportska javnost - zaključuje se u saopstenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    11. januar 2017 | 16:26

    Nemoj vise da nam pomaze ,molim te.Bolje i katanac nego njegova pomoc.Koliko ste im obecali sada poklonjenih titula.Znamo za proslu i ovu.Znaci jos dve.

  • Миливоје врати се

    11. januar 2017 | 17:19

    Озбиљна управа,не могу да обезбеде 400.000 еура. Оставке сви до једног,срамота.

  • Ribar

    11. januar 2017 | 19:27

    Niko nema pravo da poklanja moje pare uzete od penzije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA