Ražnatović zagonetno pecnuo Obradovića: Da li je najveći zaista najveći, kada tako lako gubi...

Menadžer provokativno prokomentarisao konferenciju Obradovića

  • 36

Košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović reagovao je na burni epilog meča Crvena zvezda - Fenerbahče, koji je okončan trijumfom beogradske ekipe sa 75:73.

Trener turske ekipe Željko Obradović revoltirano je govorio o tome kako su ga Delije vređale, iako je na udaru bio Bogdan Bogdanović, nakon čega je i klub sa Malog Kalemegdana reagovao zvanično saopštenjem. Menadžer poznat po zagonetkama kojima najavljuje transfere, ovaj put nije imenovao Obradovića, ali je jasno aludirao na njega rečima: Veliki broj Srba se jutros sa tugom upitao, da li je najveći zaista najveći, kada tako lako gubi... prijatelje, tj. drugove!

>>>Delije "iskopale" Obradovićevu tajnu iz mladosti: Željko je bio Zvezdaš! (FOTO)

>>>Zvezda se oglasila i odgovorila Obradoviću 16 sati posle utakmice! (VIDEO)

>>>Radonjić je Tompsonu dao samo sedam minuta protiv Fenera, a on je na to odgovorio porukom koja će oduševiti sve Delije!

To je na društvenim mrežama izazvalo veliki revolt navijača Partizana, koji su stali u odbranu svoje legende. Inače, neobično je što je Fenerbahče angažovao Entonija Beneta, koji je klijent upravo Beobasket agencije koju drži Ražnatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crazy North

    13. januar 2017 | 21:12

    Miško, vragolane!

  • Iju

    13. januar 2017 | 22:08

    Obradovic je napravio veliko s..nje,izgubio si izguraj smekerski,VELIKI SI SPORTISTA

  • ivan

    13. januar 2017 | 21:59

    celodnevna hajka na Zeljka se nastavlja. Misevi se osilili pa misle da znaju vise o kosarci od doktora te igre. Sramota, ali na zalost i realnost u ovoj i ovakvoj srbiji. Jedna drzava, jedan narod, jedna partija, jedan vodja, jedan klub,....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA