≫ 

Oglasio se Budesku i otkrio zašto još nije potpisao za Zvezdu!

Reprezentativac Rumunije otkrio koliko su mu novca ponudili crveno-beli, ali ističe da mu je poznato da plate kasne u Srbiji

  • 3

Konstantin Budesku se oglasio povodom ponude Crvene zvzede i otkrio je zašto je nije prihvatio, bar za sada. Ipak, sada je manje verovatno da će rumunski vezista ipak doći na Markakanu nakon izjave da mu je poznato da u Srbiji kasne plate. Doduše, ostavio je mogućnost da ipak nastavi pregovore sa čelnicima crveno-belih.

>>> Rumuni tvrde: Čelnici Zvezde otišli u Madrid da prodaju igrača i za te pare dovedu Budeskua?

- Imao sam mnogo pregovora ovih dana, ali nikome ništa nisam obećao. Najbolja ponuda je bila iz Turske, a zatim iz srpske Crvene zvezde, koja mi je poslala ugovor, ali sam odlučio da još malo sačekam. Da sam jurio za novcem, već bih imao klub. Procenio sam da u ovom trenutku nije momenat da idem u Tursku, a i finansije mi nisu prioritet, želim da odem tamo gde ću se osećati lepo.

Budesku je otkrio i koliko mu je novca nudila Zvezda, kao i da mu je poslala ugovor, ali da još ništa nije potisao jer je čuo da u Srbiji postoje problemi sa isplatom zarada. Ipak, ostavlja mogućnost da se pregovori nastave.

- Crvena zvezda mi je nudila 30.000 evra mesečno, sa bonusima bih dobijao 35.000. Bili su ozbiljni u pregovorima, ali sam čuo da u Srbiji postoje problemi sa isplatom zarada. Uveravali su me da će sve biti u redu, ali sam želeo da sačekam jpš malo. Ne isključujem mogučnost nastavka pregovora o dolasku u Crvenz zvezdu - zaključio je reprezentativac Rumunije.

Pogledajte neke od poteza Budeskua zbog kojih je toliko tražen na Marakani:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    15. januar 2017 | 08:51

    Dečko ima višak od 15-20 kilograma. Kad se dovede u red mogao bi da bude dobar izvođač slobodnih udaraca za trčanje prespor.

  • sever

    15. januar 2017 | 10:01

    Nije se Bozovic ugradio, to je problem majstore.

  • Danijel Delije Sever

    15. januar 2017 | 09:21

    Ma tri soma os Terze i da pevas :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA