Marijeva mama likuje posle eliminacije Đokovića (FOTO)

Džudi se slaže sa konstatacijom da je pobeda Istomina "pobeda svih majki"

  • 20

Mnogo je onih koji su srećni zbog poraza Novaka Đokovića na Australijan Openu, jer će nadalje takmičenje u Melburnu biti potpuno otvoreno i bez izrazitog favorita.

>>> Barbarin minić i seksi duge noge su jedine stvari koje su jutros obradovale Novakove navijače na AO (FOTO)

Logično, kladionice sada najveće šanse za osvajanje "Ozi Opena" daju prvom teniseru sveta Endiju Mariju koji sada ima jednu brigu manje na putu ka peharu. To je i razlog za zadovoljstvo njegove majke Džudi koja je sa velikom pažnjom ispratila poslednja dešavanja u Melburnu i iznenađujući rezultat u režiji Uzbekistanca Denisa Istomina.

>>> Neverovatna ispovest Novaka Đokovića pred srpskim novinarima: Mnoge hejtere će biti sramota posle ovih njegovih reči (VIDEO)

Nju je, ipak, posebno obradovao jedan "tvit" u kome je pobeda Istomina označena kao "pobeda svih majki".

- Njegova majka, Klaudija Istomina je njegov dugogodišnji trener, pa i njoj pripadaju velike zasluge za veličanstvenu pobedu - piše u nastavku "tvita" koji je "lajkovala" Marijeva majka u kome se i ona, kao neko ko je dugo bio trener i mentor svome sinu, prepoznala.

Foto: twitter.com/JudyMurray Foto: twitter.com/JudyMurray

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    19. januar 2017 | 12:05

    Ovim pokazuje koliko je izkompleksirana, i koliko mrzi Djokovica kada moze dati ovakvu izjavu. Nole je legenda i to sto je on uradio njen sin ne moze postici u tri zivota. Dzaba joj radovanje, jer nas Nole je usao u istoriju Tenisa sto se ne moze reci za njenog sina. Dakle gospodjo Marey, nastavite da sanjate, ali snovi da vas sin prestigne Djokovica su toliko daleko da ih ni u snu ne mozete videti.

  • Тони

    19. januar 2017 | 11:54

    Права вештица!

  • Realna

    19. januar 2017 | 11:46

    Pravi sportisti to ne rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA