≫ 

Potpuna histerija u Kini: Tevez stigao, ali se jedva nazire od rulje koja ga je dočekala na aerodromu (VIDEO)

Najpla'eniji igrač na svetu sleteo u Šangaj

  • 0

Argentinac Karlos Tevez je u svojoj 32. godini uspeo da, u finansijskom smislu, napravi transfer karijere koji će ga učiniti najplaćenijim fudbalerom svih vremena. 

>>> Zaboravite Ronalda, Mesija, Ibrahimovića i ostale: Tevez je NAJPLAĆENIJI igrač u istoriji fudbala - ZVANIČNO!

Bivši igrač Boke Juniors i oba Mančestera, sleteo je u Šangaj, mesto u kome je, sudeći prema prizoru sa dočeka na aerodromu, već postao idol navijača Šenhue.

Tevez je odmah po ulasku u aerodromsku zgradu bukvalno "progutan" u gomili Kineza, što navijača, što fotoreportera koji su se tiskali da vide, pozdrave, snime, a neki i da dodirnu slavnog fudbalera koji nije skidao osmeh s lica reagujući na potpunu histeriju koja ga je sačekala.

Za razliku od nekih (čitaj Oskar) koji su kamenog lica krenuli  u novu kinesku avanturu, Tevez je bio vrlo raspoložen, a kako i da ne bude, jer ono što ga čeka tamo je bogatstvo kakvo nijedan fudbaler do sada nije doživeo.

Podsetimo, Tevez će u Šangaju zarađivati 37.500.000 evra godišnje, što je 3.125.000 mesečno, a to je 721.000 nedeljno, 103.000 dnevno, 4.291 evro po satu, 72 evra po minutu ili 1,19 evra po sekundi!

Tevez, dobrodošao u zemlju čuda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA