Delije odavno ne podnose Atamana, imao je i Dion Tompson šta da kaže o njemu!

Tompson ne voli Atamana zbog nepoštovanja na koje je naišao u Galatasaraju

  • 8

Košarkaš Crvene zvezde Dion Tompson uživa otkad je otišao iz Galatasaraja, polako se prilagođava, protiv Makabija je imao sjajnu rolu, a otkrio je šta ga je sve tištilo u Istanbulu.

- Nisam imao sreće u Galatasaraju, ušao sam u sezonu sa velikim očekivanja za sebe i tim. Tip je imao dubinu na svakoj poziciji, sa momcima koji su mogli da budu starteri i važni učesnici, na visokom evroligaškom nivou. Na kraju neko je morao da ostane bez velikih minuta, nažalost, ja sam bio taj bez šanse. Takav sam tip igrača  da se nisam uklopio u trenerov sistem. Igrao sam četvorku, ali za trenera Atamana nisam bio pravi tip četvorke. U njegov sistem uklapao sam se kao centar, a pored dobrih centara kao što su Tibor Plajs i Aleks Tajus, bio sam treći - počeo je ispovest Tompson za FCN.

>>>Hit izjava Jovića posle Makabija: Nismo mogli da se radujemo u svlačionici, ušao je Dejo! (VIDEO)

>>>Opet je Zvezdina magija u vrhu TOP 10 Evrolige! (VIDEO)

>>>Jović u petorci kola Evrolige, Obradović preuzeo Radonjićevo priznanje!

- Osnovni razlog odlaska je želja da igram. Za mene je bilo teško da odem, supruga je uživala u Istanbulu, bilo je komforno. Saigrači su bili sjajna grupa momaka, nadam se najboljem za njih u nastavku sezone. Ne žalim zbog odlaska, to se dešava u sportu. U Beogradu se osećam drugačije, kada me gledate sve je drugačije. Ali ništa se nije promenilo, ja sam i dalje isti igrač, samo se uklapam bolje u sistem.

- Sa Atamanom je drugačije, on nema dobar odnos sa svojim igračima. Ne želim da pričam negativno o bilo kome, tako sam naučen. Nastavićuda ga poštujem, iako on mene nije - jasan je bio Tompson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA