Radonjić već gleda u budućnost zbog rasporeda: Sada treba da napravimo dobar plan!

Trener Zvezde je istakao da je očekivao težak meč protiv Panatinaikosa

  • 1

Trener Zvezde Dejan Radonjić istakao je da je očekivao tešku pobedu nakon trijumfa nad Panatinaikosom u neizvesnoj završnici koju su dobili sa 72:66. Takođe je istakao da je bilo teško očekivati od njegove ekipe da bude na najvišem nivou nakon teškog puta iz Vitorije, gde je imala probleme sa avionskim linijama.

>>> Naredne 4 utakmice su ključne za TOP 8, a Zvezda ima fenomenalan raspored! (VIDEO)

- Nije bilo nimalo jednostavno da budemo na potrebnom nivou da pobedimo Panatinaikos, naročito posle teškog puta. Ostvarili smo veliku pobedu u interesantnoj završnici. Bilo je teško, znali smo protiv koga igramo - rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

- Sada treba napraviti dobar plan koji može da nam donese mogućnost da nastavimo da budemo dobri. To neće biti nimalo jednostavno jer se nagomilava mnogo toga. Imamo veoma zanimljiv raspored. Radićemo naporno i studiozno - kazao je Radonjić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zvezda je utakmicu protiv Panatinaikosom počela serijom 16:0, a Radonjić je rekao da je to bilo dobro, ali da je samo uslovilo reakciju košarkaša grčkog kluba.

- Osećao sam da to nije ono što može da nas odvede do pobede. Oni su se brzo vratili i uspeli da pariraju dobrim šutem za tri poena. Igralo se koš za koš, dobre odbrane, a mi smo osim dobre odbrane uspeli da pronađemo nova rešenja za poene. Sve utakmice u Evroligi su teške. Ovo nije bila najvažnija utakmica, a nije ni najteža - rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih je istakao da je ambijent u hali "Aleksandar Nikolić" bio "divan" i da je tako nešto bilo neophodno njegovim košarkašima da pobede.

- Svi znamo šta to znači, s obzirom na akumulaciju umora. Bilo nam je potrebno da iznesemo sve što imamo. Na kraju svi zajedno zadovoljni odlazimo iz hale - naveo je Radonjić i zahvalio navijačima na ovacijama koje je dobio.

Pogledajte i najzanimljivije detalje sa meča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    26. januar 2017 | 22:48

    Prvo treba pustiti momke da se naspavaju sutra zasluzilisu posle onih mucenja po aerodromima i autobusima pa tek onda trening u subotu. BRAVO ZVEZDOOO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA