Nasmejani Lazić odgovorio u čemu je bolji od Lebrona i do kad će Zvezda da pobeđuje! (VIDEO)

Košarkaš Crvene zvezde objasnio način razmišljanja u ekipi koji je doneo neverovatan rezultat

  • 6

"Naš je Branko bolji od Lebrona" bila je poruka grupice navijača Crvene zvezde koju su istakli na utakmici 20. kola Evrolige sa Panatinaikosom.

Posle rekordne sedme pobede u Evroligi, oni su mu tu istu tablu i predali.

- Hvala navijačima na divnom gestu - rekao je Zvezdin košarkaš, dodavši da je nerealno da je bolji od jednog od najboljih NBA igrača svih vremena.

>>> Savršeno objašnjenje Simonovića zašto Zvezda ruši sve pred sobom: Kada protivnici dođu, vidi im se respekt u očima! (VIDEO)

- Odbrana... pa dobro, tu sam bolji dosta - nasmejao se Lazić, i potom se "bacio" na analizu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nismo očekivali ovaj niz koji smo napravili. Da kažem da smo na neki način lako dolazili do pobeda, ali večeras je bila malo teža utakmica zbog putovanja i svega što smo prošli ovih dana. Najbitnije je da smo uspeli da izvučemo iz sebe neki maksimum i da ovaj ciklus završimo na najbolji mogući način - rekao je Lazić i dodao:

- Nerealno je što smo napravili tih 16:0 i zato su nas i stigli, jer oni nisu loša ekipa i sastavljeni su od odličnih pojedinaca. Zato su se tako brzo i vratili. Najbitnije je da smo držali koncentraciju tokom većeg dela utakmice, izuzev tre treće četvrtine. Bili smo smireni u tih poslednjih dva-tri mimuta, odigrali dobru odbranu, poentirali lagano i priveli meč kraju.

Sedma evroligaška pobeda u nizu. Do kada ćete ovako?

- Ne znam, videćemo. Saznaćete koliko će trajati kad budemo izgubili - kroz osmeh (ironičan?) je dodao Lazić, i objasnio način razmišljanja u ekipi koji je doneo neverovatan rezultat.

- Lako je, jer ne možemo da razmišljamo mesecima unapred. Od početka idemo od utakmice do utakmice, zato smo i napravili ovaj rezultat jer nismo razmišljali mnogo unapred o Top 8. I tako ćemo razmišljati do kraja sezone - zaključio je Branko Lazić..

(B.M./J.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    27. januar 2017 | 00:28

    Da se podsetimo malo, i da sumiramo neke rezultate, zbog komsija da ne bi zaboravili. Dakle: 7 uzastopnih pobeda u EL, i 19 uzastopnih pobeda u ABA ligi. Pitanje za komsije je: koliko je to pobeda u nizu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA