≫ 

Opušteno ćaskanje sa Donaldom i Le Talekom: Kakva će to ''osveta'' da padne na Kipru? (VIDEO)

Zvezdini stranicu su bili raspoloženi da pričaju o brojnim temama vezanim i za pripreme, ali i o onim van fudbala

  • 1

Mičel Donald i Damijen Le Talek su na Kipru među najraspoloženijim fudbalerima Zvezde na pripremama. Razgovarali smo sa obojicom istovremeno, pošto se ne razdvajaju u Pafosu, bilo da je u pitanju šetnja, odlazak na ručak ili kafu (odnosno frape, koji je na Kipru specijalitet).

>>> Vojnici UN prešli kilometre i upali na trening Zvezde sa srpskom trobojkom i crveno-belom zastavom (FOTO)

>>> Došla je na Zvezdin trening, a otišla sa podignuta tri prsta! (VIDEO)

Zadovoljni su hotelom, uslovima i vremenom koje ih je dočekalo na Kipru. Ističu da se radi jako i da je vreme zabave prošlo, te da tako mora, kako bi bili spremni za nastavak sezone i ispunjavanje cilja u vidu odbrane šampionske titule.

Baner za pripreme

O VREMENU I TRENINZIMA NA KIPRU

- Volim Kipar, vreme je uvek dobro, hotel je lep. Treninzi su jaki, imamo dobar rad. Uvek je napornije kada imamo kamp, ali to nam je potrebno da budemo spremni. Vreme zabave je prošlo, nema šale, vreme je za rad - poručuju Le Talek i Donald, ali se ipak više raduju predstojećim utakmicama, a prva je već u utorak od 14 časova, protiv mađarskog drugoligaša Šopronija.

- Možeš da imaš trening, ali dok nemaš utakmice ne znaš da li si spreman. Imamo mnogo novih igrača, i oni moraju da pokažu šta znaju, takođe i mi možemo da ih mi bolje upoznamo. Frimpong, igrate na istoj poziciji, šta misliš o njemu?

NOVI IGRAČI SU DOBRI MOMCI, ALI NA TERENU NAM TREBAJU RATNICI

- Prvo, ne znam koja je moja pozicija, možda napadač (smeh). Ne poznajem ga mnogo, nisam ga znao dok nije došao u Zvezdu. Igrao je samo jednu utakmicu protiv nas. - Dobar je momak, veoma je lagan i tih - ubacuje se Donald i nastavlja.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- I ostali su takođe veoma dobri momci. Ali van terena nam trebaju dobri momci, ali ne i na terenu. Tu nam treba neko ko je spreman za borbu. Treba im vremena. Ne možemo da očekujemo da odmah budu spremni. Jedino što je problem jeste što često i nema dovoljno vremena, moraju brzo da pokažu šta znaju. Ima mnogo igrača i jaka je konkurencije ovde. Imaju sada dve nedelje, imaćemo utakmice i videćemo.

-  Išao si u Moskvu odmah posle priprema u Sloveniji i tamo je bilo -20 stepeni, dok je ovde +15, da li ti je bio problem? I u Beogradu je takođe veoma hladno. Ne živim na ulici (smeh). Uvek je lepo da odem tamo. Ne plašim se hladnoće. - Video si video, bez majice na snegu na -20. To je samo za ''loko'' ljude - ubacuje se Holanđanin.

Foto: Instagram.com/damien.le.tallec Foto: Instagram.com/damien.le.tallec

RAZLIKA U ODNOSU NA PRIPREME U MORDOVIJI I U ZVEZDI

Ovde ste cimeri, da li ste možda ili i u Mordoviji?

- Ne, u Mordoviji svako ima svoju sobu. Nekada je tobro, nekada nije loše, kada ti treba vreme za neke privatne pozive da niko ne zna o čemu pričate ili tako nešto, jer mi znamo jezik kojim pričamo. Ali, nemamo mi neke trajne. Prijatelji smo.

- Nekada on ima svoje slušalice, ja svoje i slušamo muziku ili ja igram svoje igrice na plejstejšnu, ali dosadno je ako si sam u sobi. Ovako uvek imaš s nekim da razgovaraš, da odeš na kafu i opustiš se.

DONALD NAJAVLJUJE ''OSVETU'' ZA KARTING

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako provodite slobodno vreme na Kipru?

- Dosad nismo imali slobodno vreme. Videćemo ako budemo imali slobodan dan kako ćemo da ga iskoristimo. Sećam se da smo prošle godine išli na karting - poručio je Donald, na šta se brzo ubacio Le Talek. - Ne sećam se ko je pobedio na kartingu - ubacuje se Le Talek.

Ko je je pobedio?

- Okreni kameru ovamo. Ja sam pobedio. Sada on želi osvetu - ističe Francuz u šali.

- Naravo da želim, ja ne volim da gubim - odgovara Donald.

DONALD NIJE LJUBITELJ PES-a i FIFE, ALI IGRA ''PUCAČINE'', LE TALEK NE VOLI IGRICE, ALI VOLI INSTAGRAM

Igrate li neke igrice?

- On igra, on je zaluđenik. Igra od jutra do mraka - poručuje Le Talek.

- Ja igram ''Call of Duty''. Ne volim da igram fudbalske igrice. Pitaj njega šta igra.

- Ja igram neke ''sranje'' igrice. Ne volim da igram generalno, ne volim plejstejšn - jasan je Francuz.

Ali voliš Instagram?

- Svako voli. Svako gleda. Ja objavim nešto ponekad. Ne svaki dan. Ima igrača koji svakog dana objavljuju nešto, ne želim da kažem njihova imena (smeh). Uvek je dobro i zbog prijatelja da vide šta radiš.

- Ja društvene mreže koristim mnogo zbog navijača. Mislim da smo u dobroj poziciji kao fudbaleri, ali i mi smo obični normalni ljudi. Ipak, mi smo javne ličnosti i pojavljujemo se u medijima koji objavljuju nešto o našem životu. Ovako možemo da koristimo Fejsbuk, Instagram, Tviter, za komunikaciju sa navijačima i da im pokažemo nešto više izvan fudbala takođe - zaključio je Donald.

Pogledajte video:

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    30. januar 2017 | 20:50

    Za kipar se ima a duguje se na sve strane.navijaci obezbedjeni dok sezona ne pocne vi se baskarite po sloveniji i kipru a narod placa vase lopovluke a dokle ce to da gura videcemo.Niste zasluzili pripreme ni na adi ciganliji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA