≫ 

Dejan Matić objasnio kako prati Zvezdine utakmice sa tribina!

Poznati folk pevač govorio o svojoj ljubavi prema crveno-beloj boji

  • 5

Iako je slep, Dejan Matić i te kako može da oseti šta se dešava na terenu ili parketu kada igra Crvena zvezda.

Popularni pevač folk muzike je odmalena veliki fan najtrofejnijeg srpskog kluba, a u razgovoru za Vice otkrio je kako proživljava te trenutke na tribinama.

- Idem ja odmalena na utakmice. Ja sam veliki Zvezdaš od najraniih dana, išao sam i na fudbal i na košarku. Sada idem kad mi obaveze dozvole. Čuo sam da je ta moja slika sa utakmice čak komentarisana kao neki moj marketing, a ja sam i pre ove utakmice gledao Zvezdu u Evroligi, samo me, prosto, ljudi nisu slikali. Ja idem samo zato što volim Zvezdu, nema to veze sa mojom promocijom. Obično idem u parter, mada je u poslednje vreme svaka karta dobrodošla, pošto je stvarno teško doći do karata - rekao je Matić i dodao:

Printskrin: Sportklub 1 Printskrin: Sportklub 1

- Sve što se dešava na terenu se, zapravo, može čuti kroz zvuk sa tribina. Verujem da se videla moja zabrinutost i na toj slici iz Pionira. Ja se uživim u utakmicu, živim sa publikom i osećam sve što se dešava.

Vratio se Matić i u detinjstvo.

- Teško je to rečima opisati. Ja, prosto, od detinjstva navijam za Zvezdu. Odrastao sam uz radio emisiju ’Vreme sporta i razonode’ i u kući se znalo da uvek završavam sav domaći do početka tih prenosa utakmica na radiju. Majka i ja smo zajedno slušali, dok otac i burazer nemaju interesovanja za sport - jasan je bio srpski pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sony

    2. februar 2017 | 17:01

    Legendo nasa...ziv bio

  • Vota

    2. februar 2017 | 17:51

    I ja sam postao vatreni zvezdas a i mnogi drugi i partizanovci i zvezdasi slusajuci radio prenose prvi put sam video stadion sa 16 gob. Lep je to filing i napeto vise nego kad gledas po reakciji publike sve dozivljavas zato znam da Matic uziva i da je vatreni navijac.

  • 4S

    2. februar 2017 | 16:43

    Svaka cast majstore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA