≫ 

Radnički VEĆ tužio Zvezdu zbog Pavkova?!

I crveno-beli se oglasili povodom reakcije sa "Čaira"

  • 13

Zadovoljno su u Radničkom iz Niša trljali ruke posle sklopljenog dogovora sa Zvezdom o prodaji napadača Milana Pavkova.

Uzalud!

Novac koji je beogradski klub trebalo, po slovu ugovora dve strane, odmah da uplati Nišlijama još uvek nije "legao" na račun, a kako je u "Realu sa Nišave" finansijska situacija alarmantna (pominje se dug od 2,5 miliona evra), čelni ljudi Radničkog su prelomili - i tužili Zvezdu, prenosi Sportski žurnal.

Beograđani su dogovorili transfer Pavkova za 300.000 evra, od kojih je 200.000 trebalo odmah da uplate Radničkom, međutim to se od dana potpisa nije dogodilo...

Ispred Radničkog se povodom ovog slučaja oglasio potpredsednik Dejan Propadalo.

- Hitno mora da se reši novonastala situacija. Dogovoren novac Zvezda nije uplatila, pokušali smo kontaktima sa rukovodstvom beogradskog kluba da izdejstvujemo izmirenje obaveze, ali uzalud. Rokovi su prošli i podneli smo tužbu. Smatramo da je mnogo toga od strane Zvezde neozbiljno i nekorektno - dovode tolike igrače, duguju mnogima, pa i nama i... Nikom ništa! Zar je toliko teško izmiriti obavezu prema Radničkom, da i naš klub može da živi - rekao je potpredsednik Nišlija za Žurnal.

U međuvremenu, oglasili su se i iz crveno-belog tabora čiji se čelnici nalaze na Kipru gde se ekipa priprema za nastavak sezone.

- Postoje jasni propisi koji regulišu eventualne nesporazume između klubova. Neka FK Radnički postupi u skladu sa njima - bio je komentar koji smo dobili iz Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk Idea Cro

    9. februar 2017 | 12:18

    Haha,bedni drzavni projekat,svaki dan dovodi nova milionska pojacanja a nemogu platit Radnickom 200.000

  • S,,L...

    9. februar 2017 | 12:12

    Ko s djavolom tikve sadi kolko puta...

  • Posmatrac

    9. februar 2017 | 14:48

    ALO BRE, pa svi znaju da je Zvezda duzna, svakog prelaznog rokia dovodi po 10-tak igraca, retko kad plati (ceka se godinama), pa sta ste ocekivali, kada ste sve to znali ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA