≫ 

Srniću se uopšte ne dopada da bude desni bek: Ne bih to da igram više (VIDEO)

Fudbaler Crvene zvezde nije najsrećniji odlukom Miodraga Božovića da ga "baci" u defanzivu

  • 12

Dok se čeka da Brazilac Mateus Viveiros dogovori saradnju sa Crvenom zvezdom i pojača konkurenciju na desnom boku, Miodrag Božović traži najbolje rešenje za tu poziciju. 

Marko Petković ostaje još do juna, pa je potpuno logično da već sada treba naći alternativno rešenje i uigravati ga za duži period.

>>> Zvezda primila 2 gola za 3 minuta, Milijaš pogađao iz slobodnjaka (VIDEO)

Božović je protiv ruskog Volgara, u meču završenom rezultatom 3:3, isprobao Slavoljuba Srnića na poziciji koja postaje "goruća", ali utisak je da fudbaler kome je "priordno" mesto u vezi, nije najzadovoljniji što je prekomandovan u defanzivu.

- Možda sam odigrao nekad desnog beka, ali ne sećam se... - glasio je odgovor Srnića na pitanje izveštača Telegrafa da li je nekad igrao na poziciji uz desnu stranu.

Kako si zadovoljan?

- Pa, ne znam... Iskreno, nemam pojma... Ne bih da igram više, primili smo tri gola tako da nisam baš zadovoljan što se toga tiče.

Ipak, dobijao si pohvale tokom meča od trenera.

- Sigurno da mi prija kad me pohvale, ali ne znam, šef zna kako sam odigrao i on će da da sud.

Grof je u razgovoru sa novinarima najavio da bi ti mogao da pokrivaš poziciju desnog beka ukoliko se nađe bolje rešenje?

- Nije da ga nema, tu je Petko, doveli su i tog beka, Brazilca. Kažu da nas čeka u Beogradu. Uglavnom, sve je na šefu. Ja stojim na raspolaganju, pa ćemo videti.

Baner za pripreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    11. februar 2017 | 22:23

    Grof ne zna gde bije vise! Ristic mu igra levog beka, Le talek igra stopera, Srnic ce mu igrati desnog beka! Sad mu igra Andjelkovic levog beka, a pre toga godinu dana nije bio ni u kombinaciju. Napadac mu igra Sikimic koji ide na kraju sezone u penziju, a pri tom imamo jos 5 napadaca, a uporno ga forsira. Rezervni golman ima 35 godina! Nemamo uopste kostur tima! A posle kada ispadne iz evrope, bice mu krivi novinari!!!

  • Logicne stvari

    11. februar 2017 | 22:20

    Desnog beka su doveli da bi zaradili neku kintu na njemu(sto nije pogresno) ali svima je jasno da neki klinac sa 60kg nece do leta biti stameni defanzivac koji nam je potreban za evropu! Na leto sve pare uloziti u DVA defanzivca i eto nas u LS.(posto je Lukovic zreo za penziju)

  • Vau

    11. februar 2017 | 20:51

    Opa krenuo cirkus hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA