≫ 

Jokić ovaj put zasmejavao novinare u odelu, trener ga je originalno prekinuo (VIDEO)

Šoumen Džoker bio je spreman za akciju i posle utakmice

  • 1

Nikola Jokić ovaj put je rešio da obuče odelo posle utakmice sa Golden Stejtom, koji je pobedio sa Denverom (132:110).

Komentarisao je nonšalantno Jokić duel, kao da pre samo pola sata nije razneo asistencijama, skokovima i poenima ekipu Stefa Karija i Kevina Durenta. Onda je u svlačionicu ušao trener Majk Maloun, spreman za šalu.

- Odlično ti je odelo, gde si ga kupio? Sad bih te zagrlio, ali me je strah da se ne skineš - poručio je Maloun pred odlazak, prepustivši reč Jokiću.

- I izgledam dobro i igram dobro! Nisam impresioniran ovim, ja samo hoću da igram i pobeđujem... Igrali smo zajedno, kao tim, jedni za druge - rekao je  Jokić, koji je postavio novi lični rekord sa 21 skokom, uz 12 asistencija i 17 poena. Na prethodnom meču protiv šampionskog Klivlenda,  ubacio je 27 poena, a u narednom meču će u četvrtak dočekati Minesotu Nemanje Bjelice od 3 sata posle ponoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Megik

    14. februar 2017 | 09:33

    Kralju igre izmedju dva obruca,cestitam na promociji kosarke i svi smo ponosni na tebe iz dubine naših duša.Samo napred!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA