Trener Denvera osuo paljbu na NBA, boli ga nepravda prema Jokiću!

Oštar je bio Maloun prema krovnoj organizaciji

  • 2

Trener Denvera Majk Maloun imao je šta da kaže posle poraza od Minesote sa 112:99, ali ne zbog izgubljenog meča, već zbog naknadnog pozivanja Nikole Jokića na "skils čelendž" u okviru ol-stara.

Naime, Jokić je pozvan tek umesto povređenog Džoela Embida, iako je samo jedan od pet igrača u NBA koji beleži u proseku 16 poena, 8.5 skokova i četiri asistencije.

>>>Novi dabl-dabl Jokića: Bjelica mu nije mogao ništa, ali se Vigins osvetio strašnim kucanjem! (VIDEO)

>>>Jokić otkrio Amerikancima kako mu je bilo dok su bombardovali Srbiju, a onda im je poslao jaku poruku! (FOTO)

>>>Novo veliko priznanje za Jokića: NBA pozvala Srbina da učestvuje na omiljenoj Ol star večeri!

- Biću iskren, ne znam zašto im je trebalo toliko vremena. Ponekad ne znam šta ovi u NBA gledaju? Nikola Jokić je trebalo da bude pozvan za skils čelendž već na početku. Ne želim da iskažem nepoštovanje prema drugima, ali mora mu se odati priznanje za ono što radi. Izgleda da smo mi mali grad Denver, Kolorado, ali mi smo znali već dugo koliko je dobar već dugo - ironičan je bio Maloun na račun velike organizacije.

Na utakmici, Jokić je bio solidan, ali je postavio visok standard, pa je 15 poena uz šut 6-19 bilo nešto što se nije očekivalo.

- Jednostavno sam promašivao, lopta nije htela u koš... Što se tiče NBA ol stara, biće zabavno, biću uz momke koji su veoma talentovani - skroman je bio momak iz Sombora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA