Sramota je kako su Arsenalovi igrači iskulirali svoje navijače u Minhenu (VIDEO)

Dok se Okslejd-Čemberlejn nervirao zbog nezalaganja svojih saigrača i jedini je otišao pred navijače, ostali nisu našli za shodno da se makar izvinu navijačima za užasnu partiju

  • 2
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala još jednom su visoko na stubu srama zbog zaista očajno odigranog drugog poluvremena u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Bajern je slavio 5:1, a četiri gola je dao baš u drugih 45 minuta. Britanski mediji su u izveštajima bili brutalni prema igračima Arsena Vengera, a još je gore što je hiljade navijača vratilo karte za revanš koji se igra u martu.

>>> Bajern sa zvaničnog naloga brutalnom porukom dosolio ranu navijačima Arsenala (FOTO)

Koliko su igrači bili očajni na "Alijanc areni" govori i situacija ispred tribine na kojoj su bili smešteni gostujući navijači.

Samo jedan fudbaler je došao do tribine da se zahvali navijačima koji su doputovali u Nemačku - Aleks Okslejd Čemberlejn.

Jednom navijaču je dao i dres. Šta su radili ostali igrači? Razmenjivali dresovi uglavno,, osim Aleksisa Sančeza, strelca jedinog gola, koji je istog momenta krenuo u svlačionicu.

Reklo bi se da je upravo Čemberjlejn bio jedina prava svetla tačka u užasnoj noći za "tobdžije" - pogledajte koliko se nervirao što niko sem njega nije reaogovao u odbrani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    16. februar 2017 | 15:01

    A kako to da se "izvinu",da se vinu nebu pod oblake.Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA