A sada jedno pitanje van košarkaških okvira: Radonjić nije mogao da veruje šta je novinar tražio od njega posle osvajanja Kupa (VIDEO)

Neočekivani dijalog na kraju

  • 12

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zatečen pitanjem novinara Arenasport posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća.

Crnogorski stručnjak je prokomentarisao trijumf i situaciju u kojoj se tim nalazio, a zatim je dobio pitanje koje nije očekivao.

- Da li možemo u nekoj budućnosti dobiti obećanje da ćemo dobiti izjave i utiske i kada pobeđujete, i složiće se, mnogo, mnogo ređe, kada vaša ekipa gubi otkad ste vi trener?

Time se aludiralo na Radonjićev odlazak u svlačionicu nakon poraza od Partizana u ABA ligi nedavno. Revoltiran ishodom meča, Radonjić je zaboravio na svoju obavezu, ali se sada iskupio.

- Uvek! Naravno! Nije to stvar obećanja već elementarne korektnosti, profesionalizma. Kad god bude trebalo i kad vi mislite da treba, recite i ja ću ispuniti dužnost - poručio je Radonjić i otišao da slavi sa igračima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    20. februar 2017 | 14:15

    A komentatori sa arene jos placu posle poraza pravi profesionalci nema sta

  • CZKV

    20. februar 2017 | 14:05

    Dokazao si da si jedan od najboljih trenera i ne trebaju ljudi i navijaci Zvezde da se obaziru na provokacije!!!Zvezda je bukvalno sa pola gasa dobila ove mucenike sto su se nalozili...

  • mile zemljoradnja

    20. februar 2017 | 13:23

    a Radonja koma....ko mungos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA